Izberi kategorijo

Brezplačna poštnina nad 70 €!

Izberi kategorijo

Umazane sanitarije dajejo slab vtis o vašem podjetju!

Avg 30, 2022

POVZETEK:

Raziskava opravljena v ZDA je pokazala, da skoraj tri četrtine anketirancev (74 odstotkov) pravi, da umazane sanitarije dajejo slab vtis o podjetju. Podobno - 68 odstotkov anketirancev pravi, da bi sanitarije s praznimi podajalniki negativno vplivale na njihovo mnenje o podjetju.
Umazane sanitarije dajejo slab vtis o vašem podjetju!

Čistoča sanitarij

Raziskava podjetja Cintas Corporation opravljena v ZDA, v kateri je sodelovalo 2000 odraslih Američanov, je pokazala, da skoraj tri četrtine anketirancev (74 odstotkov) pravi, da umazane sanitarije dajejo slab vtis o podjetju. Podobno – 68 odstotkov anketirancev pravi, da bi sanitarije s praznimi milniki, podajalniki toaletnega papirja in podajalniki papirnatih brisač negativno vplivale na njihovo mnenje o podjetju.

Čistoča objektov je v središču pozornosti že od začetka epidemije in je bolj kot kdaj koli prej pomembna pri varovanju ugleda podjetja.

John Engel, direktor marketinga pri Cintasu

Raziskava je tudi pokazala, da je večja verjetnost, da bo čistoča sanitarij vplivala na dojemanje starejših. Več kot polovica anketirancev (56 odstotkov), starih od 18 do 34 let, pravi, da bi umazana stranišča prispevala k negativnemu vtisu podjetja. Za primerjavo, pri starostni skupini 65 let in več ta odstotek naraste na 92.

Tudi dobro založena stranišča s prijetnim vonjem bodo bolj verjetno vplivala na ugled podjetja pri starejših odraslih v primerjavi z mlajšimi. 58 odstotkov anketirancev, starih od 18 do 34 let, pravi, da bi stranišča zaradi neprijetnega vonja povzročila negativno dojemanje podjetja. Nasprotno pa 86 odstotkov odraslih, starih 65 let in več, pravi, da bi zaradi neprijetnega vonja sanitarij povzročila, da bi na podjetje gledali negativno.

Poleg tega več kot polovica 18-34-letnikov (56 odstotkov) pravi, da bi stranišča s praznimi milniki, podajalniki toaletnega papirja ali podajalniki papirnatih brisač povzročila negativno dojemanje podjetja v primerjavi s 85 odstotki pri anketirancih starih 65 let in več.

Čistoča ostalih površin

Poleg čistoče sanitarij je raziskava pokazala, da druga področja objektov prav tako pomembno vplivajo na vtis o podjetju. Ostale ugotovitve vključujejo:

 • Več kot dve tretjini anketirancev (68 odstotkov) pravi, da bi umazana tla negativno vplivala na njihovo mnenje o podjetju
 • Več kot polovica anketirancev pravi, da bi umazani vhodi v stavbe (57 odstotkov), očitna uporaba umazanih krp za tla (56 odstotkov), umazana okna (51 odstotkov) in slabo vzdrževana parkirišča (51 odstotkov) negativno vplivali na njihovo mnenje o podjetju.

Percepcija je resničnost in na posameznikovo mnenje o podjetju lahko pomembno vpliva že sama čistoča objekta.

John Engel, direktor marketinga pri Cintasu

Razmislite o sodelovanju z izkušenim ponudnikom izdelkov in storitev, da se boste lahko osredotočili na tisto, kar delate najbolje. Za več informacij nas kontaktirajte ali postanite naš B2B partner!

Povezani izdelki

Postanite naš B2B partner

Postanite naš B2B poslovni partner in prejmite vrsto ugodnosti in dodatnih storitev!


Koristne povezave

Kategorije prispevkov

Arhiv prispevkov

Morda vas zanima tudi

Avtomehanik pri opravljanju servisa uporablja črne rokavice Reflexx

Kdaj je potrebno nositi zaščitne rokavice?

Z nošenjem zaščitnih rokavic zaščitimo roke pred stikom s potencialno nevarnimi, kontaminiranimi ali nalezljivimi snovmi, zato ni naključje, da se ta ključen del OVO vsakodnevno uporablja v praktično vseh sektorjih, od čiščenja, industrije do bolnišničnega/zdravstvenega sektorja.

Vodiči
Jan 24, 2023
Brezkontaktno-čiščenje-tal-Pockety-TTS

Brezkontaktno čiščenje tal s TTS Pockety!

Roke so nevarno sredstvo za kontaminacijo, zato se je nujno izogibati neposrednemu stiku s potencialno kontaminiranimi površinami. Sistem Pockety varno odpne in pobere ter odpravi stik med rokami in umazanijo - to preprečuje širjenje virusov in bakterij ter zagotavlja nadzor nad navzkrižno kontaminacijo.

Aktualno
Jan 18, 2023
Podajalnik razkužila za roke na stojalu pred stopniščem v poslovni stavbi TTS

10 mest za namestitev razkužil za roke na delovnem mestu

Podjetja še naprej dajejo prednost higieni za svoje zaposlene in obiskovalce. Eden od ključnih elementov tega je zagotavljanje razkužila za roke, kadar in kjer je to najbolj potrebno. Tukaj je deset ključnih mest, kamor bi morali namestiti razkužilo za roke in nekaj dejstev, ki jih morate upoštevati.

Vodiči
Jan 13, 2023
Kdaj je potrebno zamenjati rokavice za enkratno uporabo?

Kdaj je potrebno zamenjati rokavice za enkratno uporabo?

Tudi najtrpežnejše medicinske rokavice na svetu niso namenjene nošenju za nedoločen čas. Rokavice za enkratno uporabo lahko v veliki meri zaščitijo vaše roke, vendar so še vedno rokavice za enkratno uporabo in jih je potrebno zamenjati.

Vodiči
Jan 9, 2023
Profesionalna kuharica z modrimi nitril rokavicami pripravlja jed

Izbira pravih rokavic za delo z živili!

Zaposleni v živilsko-predelovalni industriji in gostinstvu redno uporabljajo rokavice za enkratno uporabo za preprečevanje širjenja mikrobov in kontaminacije. Toda mnogi se ne zavedajo, da so nekatere vrste rokavic za enkratno uporabo bolj primerne za njihovo vrsto dela kot druge.

Vodiči
Jan 4, 2023
Frizer s črnimi rokavicami iz nitrila

Izbira pravih rokavic za frizerje in brivce!

Delo frizerja je sestavljeno iz natančnega ravnanja z lasmi njihove stranke, česar posledica je dobra frizura. To pomeni, da morajo biti pri svojem delu spretni in se morajo hkrati izogibati nepotrebnemu vlečenju las med striženjem, umivanjem in barvanjem, kar predstavlja glavni pomislek pri odločanju o nošenju rokavic.

Vodiči
Dec 29, 2022
Čiščenje težko dosegljivih mest s teleskopsko palico

Čiščenje težko dosegljivih mest

Čiščenje težko dosegljivih mest še posebej, ko so te na višini, je lahko hitro nevarno. V ta namen se je pametno poslužiti profesionalnih pripomočkov, ki so oblikovani za poenostavitev najrazličnejših nalog čiščenja na višini.

Vodiči
Dec 24, 2022
Kako znižati stroške čiščenja?

Kako znižati stroške čiščenja?

Čistoča vašega objekta je prednostna naloga zlasti glede na pomen, ki ga pripisujemo čiščenju in razkuževanju v zadnjih letih. Kot pri vsakem drugem poslu je tudi v panogi čiščenja ključnega pomena iskanje načinov za zmanjšanje stroškov. Toda zdi se, da je zmanjševanje stroškov čiščenja brez žrtvovanja stopnje čistoče objekta težka naloga.

Vodiči
Dec 20, 2022
0
  0
  Košarica
  Košarica je trenutno praznaNazaj v trgovino
   Calculate Shipping
   Unovčite kupon
   Razpoložljivi kuponi
   enovice Get 10% off Kupon za 10% popust pri prijavi na e-novice.
   novastran Get 15% off Kupon za naročnike E-novic
   popust5 Get 5% off 5% popust v zahvalo za ocenitev izdelka.
   Nerazpoložljivi kuponi
   ecolabel20 Get 20% off Popust za naročnike e-novic pri nakupu ekoloških čistil.