VRSTE PODAJALNIKOV WC ROL

PODAJALNIKI WC ROL

Podajalniki WC rol so bistveni del opreme v vsakem sanitarnem prostoru, zagotavljajo higieno in udobje uporabnikom ter pomagajo pri učinkovitem upravljanju z zalogami toaletnega papirja. Na voljo so v različnih oblikah in velikostih, prilagojeni za različne vrste toaletnega papirja, kot so standardne rolice, jumbo rolice (mini jumbo, maxi jumbo) in rolice s sredinskim odvijanjem.

Ključne lastnosti:

  • Materiali: Izdelani so iz različnih materialov, vključno s plastiko, nerjavečim jeklom in kovino, ki so izbrani zaradi trpežnosti, estetike in enostavnosti čiščenja.
  • Kapaciteta: Nekateri modeli so namenjeni eni rolici, medtem ko so drugi zasnovani za več rolic, kar zmanjšuje pogostost menjave in je idealno za prostore z visoko frekvenco uporabe.
  • Zaščita: Mnogi podajalniki so opremljeni s ključavnicami ali drugimi varnostnimi mehanizmi, ki preprečujejo krajo rolic ali vandalizem.
  • Dizajn: Na voljo so v različnih barvah in stilih, da se ujemajo z notranjo opremo sanitarnih prostorov.

Vrste podajalnikov:

  • Standardni podajalniki: Za standardne rolice toaletnega papirja, primerni za manjše sanitarije.
  • Jumbo podajalniki: Za jumbo rolice toaletnega papirja, ki so idealne za uporabo v prostorih z velikim obiskom, kot so šole, nakupovalni centri in letališča.
  • Podajalniki za rolice s sredinskim odvijanjem: Ti podajalniki so namenjeni rolicam, ki se odvijajo iz sredine, kar omogoča enostavno uporabo in zmanjšuje odpad. Idealni so za prostore, kjer je potrebna visoka stopnja higiene in učinkovitost.

V naši ponudbi najdete kakovostne podajalnike WC rol priznanih blagovnih znamk, kot so kot so Mar Plast, SCI, Tork. Ti proizvajalci so znani po visoki kakovosti svojih izdelkov, zanesljivosti in inovativnosti, kar zagotavlja, da boste našli rešitev, ki bo ustrezala vašim potrebam ter izboljšala higieno in udobje v vaših sanitarnih prostorih.