VODIČ: IZBERITE USTREZNO VEDRO ZA ČIŠČENJE!

Brez vedra ne moremo profesionalno očistiti želenega objekta. Vedro ključni del čiščenja in eden najpomembnejših pripomočkov pri zagotavljanju standarda higiene. Obstajajo v najrazličnejših velikostih, oblikah in barvah. Za enostavnejšo izbiro najustreznejšega vedra za vaše čiščenje, smo vam pripravili kratek vodič.

DEJAVNIKI PRI IZBIRI VEDRA ZA ČIŠČENJE

Velikost – potrebujete manjše vedro za čiščenje zgornjih površin ali večje za čiščenje večjih talnih in drugih površin? Izbira velikosti vpliva na težavnost prenašanja in potrebo po pogostosti menjave vode.

Način premikanja – vedro z ročajem je zagotovo cenovno ugodnejša rešitev primerna predvsem za manjša vedra. Pri uporabi več ali večjih veder s kolesi, le-te preprosto premikate po objektu brez dvigovanja.

Barva vedra – Različne barve veder so namenjene čiščenju po standardu HACCP v izogib navzkrižni kontaminaciji.

Izliv – Ko pride čas za izlivanje umazane vode, vedro z izlivom poskrbi, da gre točno tja, kamor mora iti. Brez izliva tvegate razlitje umazane vode.

Merilna skala – za enostavnejše in pravilno doziranje čistilnih sredstev. 

VRSTE VEDER ZA ČIŠČENJE

  • Oglato vedro – namenjeno predvsem uporabi na čistilnih vozičkih. 
  • Vedro z ročajem – tradicionalna različica večnamenskih veder s plastičnim ali kovinskim ročajem.
  • Vedro s kolesi – eno ali več veder, za enostavnejše premikanje po objektu.
  • Vedro z ožemalnikom – brezkontaktno ožemanje krp za čiščenje tal za najvišjo raven higiene pri čiščenju. Primerno za uporabo skupaj z mop krpami z zavihki in nosilci krp.
  • Vedro s hermetičnim pokrovom – idealno za predpripravo (prednamakanje) krp ali zgolj za shranjevanje čistih in umazanih mop krp za čiščenje tal.

Naša ponudba veder za čiščenje vključuje izdelke kakovostnih blagovnih znamk IPC Ready SystemTTS.