PONUDBA PODAJALNIKOV

Ne glede na to, ali želite opremiti sanitarije, ki sprejmejo na tisoče obiskovalcev na dan, ali pa nameravate zagotoviti luksuzno izkušnjo za omejeno število gostov, boste našli podajalnik, ki najbolje ustreza vašim potrebam in proračunu.

Obsežna ponudba podajalnikov svetovno prepoznavnih blagovnih znamk Mar PlastSCI in Tork vključuje najrazličnejše podajalnike in dozatorje narejene iz kakovostne ABS plastike ali nerjavečega jekla. Ne glede na to katero vrsto podajalnika torej iščete, vse jih lahko najdete tukaj! 

VRSTE PODAJALNIKOV

KAKO PRAVILNO NAMESTITI PODAJALNIK?

  1. Podajalnik in vrečko z vijaki vzamite iz embalaže
  2. Izberite primerno mesto za namestitev podajalnika. Izbrana površina naj bo trdna.
  3. Preverite ali ima podajalnik dovolj prostora za odpiranje.
  4. Prepričajte se, da na izbranem mestu ni vgrajenih vodovnih cevi in ostalih inštalacij
  5. Na izbrani mesto prislonite odprt podajalnik in s pisalom označite mesta na katerih boste kasneje izvrtali luknje.
  6. Vzamite električni vrtalnik ter s primernim svedrom izvrtajte cca. 5 cm globoke luknje.
  7. V izvrtane luknje vstavite priložene vložke.
  8. Podajalnik prislonite na steno in ga s priloženimi vijaki privijačite. Vijaki morajo biti priviti do konca. Prepričajte se, da je podajalnik trdno nameščen.
  9. Vstavite polnila in ga zaprite ter zaklenite.

 Iščete podajalnike za vaše podjetje ali ustanovo? Nudimo vam brezplačno osebno svetovanjedostavo in montažoKontaktirajte nas!


POGOSTA VPRAŠANJA

Kaj so podajalniki?

Podajalniki ali dozerji so naprave, ki so zasnovane za držanje in razdeljevanje določenega izdelka, kot je milo, razkužilo za roke, papirnate brisače, toaletni papir itd. Uporabljajo se v poslovnih objektih, bolnišnicah, javnih straniščih, šolal in drugih območjih z veliko frekvenco uporabnikov. Običajno so večji in bolj robustni od podajalnikov, ki so namenjeni za domačo uporabo. 

Katere so različne vrste podajalnikov?

Obstaja več vrst podajalnikov vključno z milniki in penilniki, podajalniki papirnatih brisač in toaletnega papirja, industrijski podajalniki brisač, podajalnih oblog in higienskih vrečk ter naprave za osveževanje prostorov.

Kakšne so prednosti senzorskih podajalnikov? 

Senzorski podajalniki so podajalniki, ki porabljajo infrardeče senzorje za doziranje izdelka brez potrebe po stiku z rokami. Njihova prednost je odsotnost stika z rokami, kar zmanjša možnost za prenos okužb. Prav tako pa zaradi kontroliranega podajanja omogočajo zmanjšanje porabe in stroškov.

Ali je mogoče podajalnike zakleniti, da preprečite krajo ali vandalizem?

Da, večina podajalnikov je opremljena s ključavnico ali mehanizmom za zaklepanje, kar preprečuje krajo sanitarnega potrošnega materiala in vandalizem.

Kako se napolne prazne podajalnike?

Podajalniki se običajno napolne tako, da jih odklenemo s priloženim ključem ter odpremo sam pokrov podajalnika. Nato preprosto vstavimo željeni sanitarni potrošni material. Pomembno je, da preverite navodila proizvajalca za posebna navodila za ponovno polnjenje.

Kako očistiti podajalnik?

Podajalnike je mogoče enostavno očistiti z uporabo univerzalnih čistil in mehke krpe iz mikrovlaken. Pomembno je, da preverite navodila proizvajalca za posebna navodila za ponovno polnjenje.

Ali so podajalniki odporni na vandalizem?

Zgolj določeni podajalniki so odporni na vandalizem. V primeru težav povezanih z vandalizmom priporočamo namestitev robustnih podajalnikov iz nerjavečega jekla, ki morajo bit opremljeni s ključavnico.

Kaj so antibakterijski podajalniki?

Antibakterijski podajalniki so podajalniki narejeni iz antibakterijske plastike, ki preprečuje nastanek in zadrževanje bakterij na njeni površini. Njihova uporaba je priporočena predvsem za panoge kjer je higiena ključnega pomena - na primer zdravstvo in veterinarstvo. Nekateri proizvajalci, kot je Mar Plast imajo v svoji ponudbi podajalnike iz antibakterijske plastike.