KAM POSTAVITI STOJALA ZA RAZKUŽILA?

STOJALA ZA RAZKUŽILA

Stojala za razkužila so postala nepogrešljiva oprema, še posebej v obdobju povečane zavesti o osebni higieni in javnem zdravju, ki je postala še bolj pereča po pandemiji COVID-19. Ta stojala so zasnovana za zagotavljanje enostavnega dostopa do razkužil, kjerkoli je to potrebno.

Ključna mesta za postavitev stojal za razkužila so skrbno izbrana, da zagotovijo enostaven dostop do razkužila. Ta mesta vključujejo vhode in izhode stavb, recepcije in servisne pulte, čakalnice, območja pred dvigali in stopnišči, blizu skupnih tiskalnikov in pisarniške opreme, proizvodne prostore in delovne postaje, kavarne, menze in prostore za odmor ter območja pred avtomati za vodo, kavo, hrano in pijačo. Ta izbrana območja so običajno tista, kjer se ljudje zbirajo ali se dotikajo skupnih površin.

Stojala za razkužila so na voljo v različnih modelih in materialih, ki zagotavljajo trajnost, enostavno uporabo ter učinkovito razkuževanje. S temi stojali boste lahko skrbeli za varnost in higieno na vaših ključnih točkah, kar bo prispevalo k boljšemu zdravju vaših zaposlenih in strank.