SPOZNAJTE BLAGOVNO ZNAMKO SANITEC!

PREDSTAVITEV PROIZVAJALCA ITALCHIMICA

Podjetje Italchimica je bilo ustanovljeno leta 2003, čeprav njeni začetki segajo v leto 1975. Skozi raziskave, inovacije in hitro prodornostjo na trg je v zelo kratkem času postalo mednarodno priznano. Leta 2006 je še utrdilo svoj položaj s priključitvijo podjetja Professional Detergents INDIA S.p.a. katero proizvaja profesionalna čistilna sredstva že vse od leta 1932.

Danes se Italchimica ponaša z nazivom enega vodilnih Italijanskih proizvajalcev detergentov in kozmetike. Podjetje je skozi svoje poslovanje, blagovne znamke ter dovzetostjo do inovacij razširilo svojo prisotnost na tujih trgih, tako da je trenutno prisotno že v 50 državah po svetu.

BLAGOVNA ZNAMKA SANITEC

Ustanovljena leta 2001 še pred uradnim nastankom podjetja Italchimica. Sanitec je vrhunska linija izdelkov za čiščenje in detergentov za profesionalno uporabo.

Sanitecov raziskovalni in razvojni laboratorij neprestano išče nove formulacije, ki ustrezajo potrebam strank. Z izkoriščanjem najmodernejših materialov, ki prinašajo boljše rezultate, ter ob upoštevanju sodobnih varnostnih in ekoloških standardov, Sanitec nudi rešitve tudi za najzahtevnejše uporabnike.

Značilnosti blagovne znamke Sanitec so kakovost in cenovna ugodnost. Prav to je pripeljalo do njene široke prepoznavnosti, popularnosti in uspeha na tržišču.

Podjetje Karan & Delfin je uradni zastopnik za izdelke blagovne znamke Sanitec v Sloveniji.

PONUDBA IZDELKOV SANITEC

Naša ponudba profesionalnih izdelkov blagovne znamke Sanitec obsega:

  • Detergenti in sredstva za profesionalno pranje perila.
  • Detergeni za profesionalno pomivanje posode.
  • Profesionalna čistila za objektno higieno.
  • Profesionalna čistila za kuhinjo.
  • Profesionalna čistila za sanitarije.
  • Profesionana specialna čistila.
  • Profesionalna čistila za industrijo

Več o podjetju Italchimica si preberite tukaj.