IZDELKI GOSTINSKEGA PROGRAMA

GOSTINSKI PROGRAM

V sodobnem gostinstvu je ključnega pomena zagotavljanje kakovostnih, higienskih in praktičnih rešitev za serviranje in pakiranje hrane in pijače. Naš gostinski program je skrbno oblikovan, da zadovolji te potrebe, pri čemer se osredotoča na trajnost, estetiko in funkcionalnost.

PONUDBA IZDELKOV GOSTINSKEGA PROGRAMA

Izpostavljamo naslednje izdelke v našem asortimanu:

  • Embalaža za tople jedi: Posebej oblikovana, da ohranja toploto in svežino vaših kulinaričnih mojstrovin.
  • Embalaža za hladne jedi: Zagotavlja, da so vaše hladne jedi vedno sveže in pripravljene za uživanje, ne glede na to, ali so to solate, deserti ali prigrizki.
  • Kuhinjske folije in aluminijaste folije: Nepogrešljivi pripomočki za ohranjanje kakovosti in svežine živil.
  • Lončki za kavo: Zasnovani za varno in toplo postrežbo kave na poti.
  • Kozarci za enkratno uporabo: Primerni za različne pijače, od osvežilnih napitkov do alkoholnih pijač.
  • Pribor za enkratno uporabo: Idealen za vse vrste dogodkov in priložnosti.
  • Papirnate slamice: Okolju prijazna alternativa tradicionalnim plastičnim slamicam.
  • Serviete: Eleganten dodatek vsaki mizi, ki združuje praktičnost z estetiko.

Naš gostinski program je namenjen tako profesionalcem v gostinstvu kot tudi posameznikom, ki želijo svojim gostom ponuditi kakovostno izkušnjo. Z našimi izdelki lahko zagotovite, da bo vsaka dostava hrane in pijače izvedena brezhibno, pri čemer boste vedno pustili vtis profesionalnosti.

Ni na zalogi
Ni na zalogi

POGOSTA VPRAŠANJA

Kaj vsebuje gostinski program?

Gostinski program obsega široko paleto izdelkov zasnovanih za podporo gostinskim obratom. To vključuje embalažo za različne vrste jedi, kot so tople juhe, omake, solate ali sendviči. Poleg tega vključuje različne folije za ohranjanje svežine hrane, priročni potrošni material, kot so lončki in kozarci za enkratno uporabo in druge dodatke, kot so serviete in slamice.

Ali so izdelki v gostinskem programu okolju prijazni?

V zadnjih letih je trajnost postala pomemben dejavnik v gostinski industriji. Zato mnogi proizvajalci v gostinskem programu uvajajo okolju prijazne izdelke, kot so biorazgradljive ali kompostirane embalaže, slamice iz obnovljivih virov itd. Za informacije o okoljski prijaznosti posameznega izdelka, preberite sam opis izdelka ali nas kontaktirajte.

Ali lahko naročim izdelke gostinskega programa v večjih količinah za svojo restavracijo?

Seveda! V kolikor vas zanimajo večje količine izdelkov gostinskega programa nas kontaktirajte. Tako vam bomo pripravili prilagojeno ponudbo. 

Ali ponujate personalizirano embalažo z logotipom moje restavracije?

Ne. Nimamo lastne proizvodnje izdelkov gostinskega programa, tako za večino artiklov ne moremo ponuditi personaliziranih izdelkov.

Možna je personalizacija izdelkov (tisk z logotipom) na kartonih za pizzo in nekaterih vrstah serviet. Za več informacij nas kontaktirajte.

Ali ponujate alternativne izdelke, ki so okolju prijazni?

Da. V naši ponudbi so tudi okolju prijaznejše alternative, ki niso na voljo v spletni trgovini in so na voljo po naročilu. Ponudbo za te izdelke lahko prejmejo zgolj pravne osebe. Za več informacij nas kontaktirajte.