Pogosta vprašanja

FAQ - pogosta vprašanja in odgovori

Družinsko podjetje Karan & Delfin d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 1999 s strani g. Ranka Karana. Leta 2017 in 2020 sta se podjetju pridružila tudi oba sinova. 

Podjetje ima sedež in skladišče v Ljubljani, vendar poslujemo po celotni Sloveniji!

Dostavljamo po celotni Sloveniji. Naročila fizičnih oseb in manjša naročila pravnih oseb dostavlja naš kurirski partner GLS. Večja naročila pravnih oseb dostavljamo z našo lastno dostavno službo.

Naročila v druge države EU dostavljamo z našim kurirskim partnerjem GLS.

Fizične osebe lahko opravijo naročilo v naši spletni trgovini.

Pravne osebe lahko opravijo naročilo v naši spletni trgovini, po e-pošti ali pa preko naših prodajnih svetovalcev. Vse kontakte najdete tukaj.

Seveda. V primeru, da potrebujete e-račun to pripišete na naročilnico ali med opombe.

Fizične trgovine nimamo. 

Lahko pa pri naročilu v spletni trgovini izberete način dostave "Osebni prevzem" in po prejemu e-pošte, da je vaše naročilo pripravljeno, blago prevzamete v našem skladišču na Kranjčevi 20. Vse podatke o prevzemu boste prejeli po e-pošti.

Osebni prevzem blaga je mogoč zgolj pri naročilu v naši spletni trgovini. Po pripravljenem naročilu dobite e-pošto s podatki za prevzem v našem skladišču (Kranjčeva 20, Ljubljana).

Pomembno: plačilo ob osebnem prevzemu ni mogoče. Plačilo naročila more biti opravljeno predhodno preko spleta ali bančnega nakazila.

Po oddanem naročilu bo le-to sprocesirano v 1-2 delovnih dneh, v kolikor so vsi izdelki na zalogi. Po pripravi, bo naročilo prevzela kurirska služba GLS in ga dostavila v 1-2 delovnih dneh.

Če ste naročili izdelke, ki so označeni z "Po naročilu", je rok dobave daljši - do 30 dni, če ni drugače navedeno.

Fizične osebe lahko prejmejo popust z naročanjem na naše e-novice.

Pravnim osebam nudimo v celoti prilagojene cene pri rednemu naročanju večjih količin sanitarnega potrošnega materiala. Postanite naš B2B partner in prejmite spekter ugodnosti!

Dodaj izdelke v košarico nato na 2. koraku - “Na blagajno“ klikneš zgoraj napis “Klinite tukaj za vnos kode”. V polje vpišeš svojo promocijsko kodo in klikneš “Unovči kupon”.

Kot kupcu ti pripada pravica, da v 14 dneh po prevzemu vrneš kupljene proizvode. Vendar si kot kupec dolžan nositi stroške, ki nastanejo pri vrnitvi proizvodov - poštnina. Priložiti moraš tudi kopijo računa. Izdelek vrni na naslov: Karan & Delfin d.o.o., Vojkova ulica 58, 1000 Ljubljana. Nato nam piši na info@karandelfin.si ali nas pokliči na 080 1788, da se dogovorimo glede vračila denarja.

Za izdelke, ki so označeni s "Po naročilu" menjava ali vračilo ni možno

Da, našim poslovnim partnerjem nudimo možnost brezplačne uporabe podajalnikov papirja in milnikov. Za več informacij nas kontaktirajte.

Da, našim poslovnim partnerjem nudimo možnost namestitve podajalnikov in dozirnih naprav. Več informacij najdete tukaj.

Pravnim osebam (podjetjem in ustanovam) nudimo cel spekter dodatnih storitev, kot so izobraževanja, optimizacija, servis in montaža. Več informacij najdete tukaj.

Za koriščenje vseh storitev in ugodnosti vas vabimo, da postanete naš B2B partner.

Sodelujemo s širokim spektrom podjetij in ustanov v najrazličnejših panogah, vključno z:

  • Proizvodni obrati 
  • Čistilni servisi 
  • Hoteli in penzioni 
  • Restavracije in bari 
  • Izobraževalne ustanovame (vrtci, šole, srednje šole, fakultete, univerze) 
  • Domovi ostarelih 
  • Zdravstvenime ustanove (bolnišnice, zdravstveni domovi, ordinacije) 
  • Ostali javni zavodi 
  • Ostali poslovni sistemi 

Naši izdelki so pretežno izdelani v Avstriji, Italiji in Hrvaškem s strani mednarodno priznanih proizvajalcev - npr. Italchimica, Hollu, Saponia, TTS, IPC Ready System, Centralcarta itd. Z nekaterimi poslujemo že več kot 24 let! 

Več o naših blagovnih znamkah najdete tukaj.

Vsake toliko časa iščemo nove zaposlene. Oglej si naša odprta delovna mesta: https://karandelfin.si/zaposlujemo/

Ni problema! Kontaktiraj nas na info@karandelfin.si in z veseljem vam bomo odgovorili na vsa vprašanja.

Ostale blagovne znamke

Naše blagovne znamke