Izberi kategorijo

Brezplačna poštnina nad 70 €!

Izberi kategorijo

Cena
Kategorije

Znamke

Barve

Dimenzije

Material

Način polnjenja

Način pripenjanja

Namen uporabe

Namen uporabe čistila

Namen uporabe pripomočkov

Oblika mila

Pakiranje

Postopek

Število slojev

Tip brisače

Tip gobe

Tip koša

Tip toaletnega papirja

Uporaba krpe

Uporaba serviet

Vrsta milnika

Postanite naš B2B partner

Brezplačna dostava

nad 70€ 

Hitra dostava

izdelke na zalogi odpošljemo
v 1-2 delovnih dneh

Varna spletna trgovina

 brezskrben nakup

Širok izbor

priznane blagovne znamke

Hitra pomoč uporabnikom

naša ekipa poskrbi za vas

Zaščitna oprema

Zaščitna oprema

Zaščitna oprema

Osebna varovalna oprema (OVO) je ključen vidik varnosti na delovnem mestu in vključuje široko paleto oblačil in opreme, ki se uporabljajo za zaščito posameznikov pred nevarnostmi, ki lahko povzročijo poškodbe ali bolezni. Zaščitna oprema vključuje respiratorje, maske, predpasnike, prevleke za čevlje, prevleke za lase, zaščitne kombinezone in rokavice za enkratno uporabo in prevleke za lase, ki so zasnovane za zaščito uporabnikov pred nevarnostmi na delovnem mestu.

Respiratorji in maske so namenjeni zaščiti pljuč in obraza pred škodljivim prahom, hlapi in drugimi delci v zraku. Na voljo so v različnih vrstah, kot so respiratorji FFP2, ki so zasnovani za filtriranje delcev v zraku, in kirurške maske, ki so zasnovane za zaščito pred velikimi kapljicami in brizgi.

Predpasniki, prevleke za čevlje in zaščitne kape so zasnovane za zaščito telesa pred brizgi kemikalij in drugimi nevarnostmi. Zagotavljajo učinkovito pregrado med uporabnikom in nevarnimi materiali. Običajno so namenjeni enkratni uporabi in izdelani iz trpežnih in neporoznih materialov.

Rokavice za enkratno uporabo so namenjene zaščiti rok pred kemičnimi in biološkimi nevarnostmi ter pred urezninami, vbodi in drugimi vrstami poškodb. Na voljo so v različnih vrstah, kot so rokavice iz lateksa, nitrila in PVC; na voljo so v različnih velikostih in debelinah, da ustrezajo potrebam uporabnika.

Zaščitni kombinezoni so zasnovani za zaščito uporabnika pred nevarnimi materiali, prahom in odpadki ter drugimi onesnaževalci. Izdelani so iz trpežnega, zračnega in lahkega materiala. Zasnovani so za nošenje čez običajna oblačila in predstavljajo zaščitno pregrado med uporabnikom in nevarnimi materiali.

Na splošno je osebna varovalna oprema (OVO) bistvena za zaščito uporabnikov pred številnimi nevarnostmi na delovnem mestu in jo je treba izbrati na podlagi temeljite ocene nevarnosti, jo pravilno namestiti, vzdrževati in po potrebi tudi zamenjati.

Prikazovanje 1–20 od 24 rezultatov

0
  0
  Košarica
  Košarica je trenutno praznaNazaj v trgovino
   Calculate Shipping
   Unovčite kupon
   Razpoložljivi kuponi
   enovice Get 10% off Kupon za 10% popust pri prijavi na e-novice.
   novastran Get 15% off Kupon za naročnike E-novic
   popust5 Get 5% off 5% popust v zahvalo za ocenitev izdelka.
   Nerazpoložljivi kuponi
   ecolabel20 Get 20% off Popust za naročnike e-novic pri nakupu ekoloških čistil.