POTISKAČI VODE

Ko morate učinkovito odstraniti vodo s tal, ni boljšega pripomočka od potiskača vode. Namenjeni so potiskanju velikih količin vode proti odtokom. Za seboj pa pustijo talno površino brez sledi. Primerni so za uporabo na različnih tleh, vključno z betonom, asfaltom in vsemi gladkimi površinami. Narejeni so iz neoprena ali gume, ki je pritrjena na plastično ali kovinsko držalo pod kotom. Potiskači vode se pritrdijo na vse klasične kovinske ročaje ali raztegljive teleskopske palice. 

Na voljo so v različnih oblikah, materialih (plastični ali kovinski) in velikostih (45 – 75 cm).

Posebej primerni so za uporabo, kjer je treba tla redno higiensko čistiti, kot so živilsko predelovalni obrati, mesnice, menze, spa-ji, tla v obrtnih delavnicah in garažah, operacijske sobe itd.

Naša ponudba potiskačev vode vključuje izdelke priznanega proizvajalca profesionalnih pripomočkov za čiščenje IPC.


POGOSTA VPRAŠANJA

Kaj je potiskač vode?

Potiskač vode za tla je čistilni pripomoček, ki se uporablja za odstranjevanje vode, tekočine ali umazanije s tal. Sestavljen je iz ročaja in držala gume, ki se uporablja za potiskanje tekočine ali smeti proti odtoku.

Iz česa so narejeni potiskači vode?

Potiskači vode so pogosto narejeni iz kovine, trpežne plastike in gume ali najlona. 

Kakšne so prednosti uporabe potiskača vode?

Potiskači vode so učinkovit način za odstranjevanje tekočin in umazanije s tal, prav tako lahko pomagajo preprečiti zdrse in padce, ki jih povzročijo razlite tekočine. So zelo vsestranski in so primerni za uporabo v različnih okoljih, vključno s profesionalnimi kuhinjami, mesninami, bolnišnicami in industrijskimi okolji.

Ali so potiskači vode primerni za vse vrste tal?

Potiskače vode je mogoče uporabiti na večini vrst tal, vključno s ploščicami, betonom in talnim površinami iz lesa. Preverite, da gumijasto rezilo potiskača ni preveč abrazino za vrsto talne površine, ki jo čistite.

Ali so potiskači vode na voljo v različnih velikostih?

Da, potiskači vode so na voljo v različnih velikostih, vključno z različnimi širinami gumijastega dela. Pomembno je, da izberete pravo velikost za površuno, ki jo želite čistiti.

Kako očistim in vzdržujem potiskač vode?

Po uporabi potiskač vode enostavno sperite s toplo vodo. Lahko uporabite tudi blagi detergent. Potiskač vode popolnoma osušite in ga shranite na čisto in suho mesto. Ne puščajte ga v stoječi vodi.