OBLIKUJTE SI SVOJ VOZIČEK ZA ČIŠČENJE!

Vozički za čiščenje znatno olajšajo čiščenje velikih površin. Objekti, kot so poslovne stavbe, hoteli ali bolnišnice, so vsak dan dostopni številnim obiskovalcem. Za vzdrževanje primerne higiene je profesionalno čiščenje v teh objektih nujno. Profesionalni čistilni vozički so zasnovani z mislijo na funkcionalnost in učinkovitost pri spopadanju z vsakodnevnimi nalogami čiščenja. Prav tako pa omogočajo znaten prihranek pri času in stroških!

VRSTE VOZIČKOV ZA ČIŠČENJE

Vozički za čiščenje iz naše ponudbe so zasnovani posebej za komercialno oz. profesionalno uporabo. So robustni, praktični in enostavno za uporabo. Narejeni so iz nerjavečega kovinskega okvirja ali trpežne plastike in so opremljeni s široko paleto dodatkov za poenostavitev profesionalnega čiščenja. Na voljo so v naboru različnih velikosti in izvedb.

  • Vozički za čiščenje
  • Hotelski vozički
  • Vozički za odvoz perila
  • Servirni vozički
  • Vedra na kolesih
  • Koši na kolesih

PRILAGODITE SI VOZIČEK ZA ČIŠČENJE

STE VEDELI? Vozički za čiščenje in vozički za hotele priznanega italijanskega proizvajalca pripomočkov TTS so modularni, kar pomeni, da jih je mogoče povsem prilagoditi vašim potrebam ali potrebam vašega objekta. Dodajte si želeni predalnik, dodatne police, držalo vrečk ali vedra. Izkoristite prilagodljivost, ki jo ponuja TTS!

Zaupajte nam vaše želje, mi pa vam bomo sestavili voziček, prilagojen vam!

VAŠ LOGOTIP NA VOZIČKU

Želite izpostaviti vašo blagovno znamko, oglas ali si zgolj polepšati voziček? Z vozički TTS to lahko!

Pri naročilu vozičkov linij Magic in MagicArt vam nudimo tisk in polepitev vašega logotipa, oglasa ali katere druge grafike. Krepite prepoznavnost vaše blagovne znamke ob vsaki uporabi vozička! Oglejte si različne možnosti tukaj!

Omogočite vam in vašemu osebju enostavnejše in učinkovitejše delo s čistilnimi vozički, ki zavzamejo malo prostora, nudijo udobno shranjevanje in vam dajejo profesionalen videz. Izbirajte med vozički za čiščenje najvišje kakovosti priznanih italijanskih blagovnih znamk TTS in IPC.


POGOSTA VPRAŠANJA

Ali je vozičke za čiščenje mogoče prilagoditi?

Da, vozičke za čiščenje blagovne znamke TTS je mogoče prilagoditi posebnim potrebam in željam. To lahko vključuje dodajanje ali odstranjevanje določenih predelkov ali polic, prilagajanje velikosti ali višine in dodajanje posebnih funkcij, kot so mehanizmi za zaklepanje itd. Posvetujte se z našimi prodajnimi svetovalci o vseh možnostih prilagajanja.

Katere pogoste težave se lahko pojavijo pri čistilnih vozičkih?

Nekatere pogoste težave, ki se lahko pojavijo pri čistilnih vozičkih, vključujejo zrahljanje ali lomljenje ročajev, ter rjo ali korozijo na kovinskih delih. Poleg tega lahko plastični deli sčasoma počijo ali postanejo krhki. Redno vzdrževanje in pregledi lahko pomagajo preprečiti ali odpraviti te težave. Vozički za čiščenje blagovne znamke TTS so narejeni iz robustne plastike in aluminija, kar pomeni, da ne rjavijo. Omogočajo tudi zamenjavo vseh posameznih delov vozička. 

Kako lahko vzdržujem svoj voziček za čiščenje, da zagotovim dolgo življenjsko dobo?

Za zagotovavljanje dolge življenjske dobe vozička za čiščenje, upoštevajte naslednje nasvete: Voziček redno čistite in razkužujte ter poskrbite, da bo suh, ko ni v uporabi. Izogibajte se uporabi močnih kemikalij ali abrazivnih čistilnih orodij. Shranjujte ga na hladnem in suhem mestu ter ga ne izpostavljajte neposredni sončni svetlobi. Poleg tega preverite morebitne znake obrabe ali poškodbe in po potrebi zamenjajte zlomljene ali obrabljene dele.

Iz katerih materialov so izdelani čistilni vozički?

Čistilni vozički so običajno narejeni iz materialov, kot so kovina, plastika ali kombinacija obeh. Blagovne znamke, kot je TTS izdelujejo svoje vozičke iz nerjavečega aluminija in kakovostne plastike. Vse več proizvajalcev uporablja tudi reciklirano plastiko.

Ali je mogoče čistilne vozičke razkužiti?

Da, čistilne vozičke je mogoče razkužiti z razkužilom za površine. 

Kako pogosto je treba čistilne vozičke čistiti?

Čistilne vozičke je treba redno vsakodnevno čistiti in dezinficirati.