PODAJALNIKI WC ROL MINI JUMBO

PODAJALNIKI WC ROL MINI JUMBO

Podajalniki WC rol Mini Jumbo so kompaktna in učinkovita rešitev za sanitarije srednje velikosti, kot so pisarniška stranišča, restavracije in manjši javni objekti. Ta vrsta podajalnikov je zasnovana za uporabo z Mini Jumbo rolicami toaletnega papirja, ki so manjše od Maxi Jumbo rolic, vendar nudijo več papirja kot standardne rolice, zato so idealne za prostore z zmerno do visoko frekvenco uporabe.

Ključne lastnosti:

  • Večja kapaciteta kot standardni podajalniki: Mini Jumbo podajalniki lahko vsebujejo več toaletnega papirja kot običajni podajalniki, zmanjšujejo potrebo po pogostem dopolnjevanju in zagotavljajo, da papir nikoli ne zmanjka v neprimernem času.
  • Kompaktna oblika: Zaradi svoje kompaktne oblike se Mini Jumbo podajalniki lahko namestijo v manjše sanitarije, kjer je prostor omejen.
  • Enostavna uporaba in vzdrževanje: Podajalniki so zasnovani tako, da omogočajo enostavno zamenjavo rolic, kar zmanjšuje čas, potreben za vzdrževanje sanitarnih prostorov.
  • Higienska rešitev: Zmanjšujejo nepotrebno dotikanje in pomagajo ohranjati visoko stopnjo higiene v sanitarnih prostorih.
  • Različni materiali in dizajni: Na voljo so v različnih materialih, kot so plastika in nerjaveče jeklo, ter v različnih barvah in dizajnih, ki se lahko prilagodijo estetiki sanitarnega prostora.

Uporaba: Podajalniki WC rol Mini Jumbo so idealni za prostore, kjer je potrebna kombinacija med zmogljivostjo in estetiko, ne da bi pri tem žrtvovali prostor ali funkcionalnost. Njihova uporaba je še posebej priporočljiva v lokacijah, ki doživljajo konstanten, a ne prevelik promet, saj omogočajo dolgotrajno delovanje brez potrebe po nenehnem nadzoru.

V naši ponudbi najdejo stranke kakovostne podajalnike WC rol Mini Jumbo priznanih blagovnih znamk, kot so Mar Plast, SCI, Tork. Ti proizvajalci so znani po visoki kakovosti svojih izdelkov, zanesljivosti in inovativnosti, kar zagotavlja, da boste našli rešitev, ki bo ustrezala vašim potrebam ter izboljšala higieno in udobje v vaših sanitarnih prostorih.