Izberi kategorijo

Brezplačna poštnina nad 70 €!

Bolj uspešno spomladansko čiščenje!

Mar 12, 2019

POVZETEK:

Cvetje že počasi cveti, ptički pojejo, naš dom pa še vedno daje občutek zime. Spomladansko čiščenje je tradicija, ki nam omogoča, da osvežimo svoje domove za toplejšo pomlad ter poletje.
Bolj uspešno spomladansko čiščenje!

Cvetje že počasi cveti, ptički pojejo, naš dom pa še vedno daje občutek zime. Spomladansko čiščenje je tradicija, ki nam omogoča, da osvežimo svoje domove za toplejšo pomlad ter poletje.

Očistite sobo-po-sobo

Izbira načina čiščenje »soba po sobi« je najučinkovitejši način za temeljito čiščenje vašega doma kadarkoli v letu, še posebej spomladi. Za začetek se poslužite seznamov potrebnih opravil za globinsko čiščenje območij vašega doma, ki potrebujejo posebno pozornost. Preskočite lahko predmete, ki so bili pred kratkim očiščeni in se osredotočite na dele vašega doma, ki so bili pozimi prezrti.

Odstranite nepotrebne stvari

Najpomembnejše opravilo spomladanskega čiščenja je odstranjevanje stvari, ki jih ne potrebujete. Zdaj je pravi čas, da izkoristite naravni spomladanski nagon po znebitvi predmetov, ki jih resnično ne potrebujete in začnete z bolj racionalnim načinom življenja.

Predstavljamo vam sistematičen pristop v štirih korakih:  ugotavljanje težav, analiziranje razlogov, določanje rešitev in izvajanje ukrepov. Razvrstite vaše predmete v štiri kategorije:  zavreči, oddati, dolgoročno shraniti ali pospraviti.  Zdaj je idealen čas za prodajo nepotrebnih predmetov ali za oddajo v dobrodelne namene.

Vaše čiščenje bo po teh korakih veliko bolj enostavno.

Vključite celotno družino

Če potrebujete pomoč pri čiščenju, v to nujno vključite celotno družino! Tudi najbolj nejevoljni pomočnik vas lahko razbremeni. Ne skrbite, vedno obstajajo načini kako se soočiti s tistimi člani, ki se opravilom najbolj upirajo. To je idealen čas za preživljanje časa skupaj z vašo družino!  Poskusite vključiti tudi nekaj glasbe ter ustvariti spodbudno nagrado za uspešno opravljeno delo.

Spopadite se s sezonskimi opravili

Obstaja nekaj posebnih opravil, ki jih je potrebno opraviti sezonsko. Ponavadi jih zanemarjamo večino jeseni in zime zdaj pa je že čas da poprimemo za delo. Čeprav je potrebno ta opravila opraviti le enkrat ali dvakrat letno, bodo neznosno prispevala k urejenosti vašega doma. Pod ta opravila sodijo čiščenje žara, pomivanje oken in ostalih steklenih površin.

Ustvarite navade

Dobro, temeljito spomladansko čiščenje, ki vključuje celoten dom je idealno za vzpostavitev novih čistilnih navad, prav tako pa lahko znatno olajša vaše naslednje spomladansko čiščenje. Enostavna 15-minutna čiščenja, ki jih izvajate vsakih nekaj dni  vključno z 1-2 minutnimi opravili lahko izjemno enostavno ohranja vaš dom čist in urejen vse leto.

Izdelki za lažje spomladansko čiščenje

 

Kategorije prispevkov

Arhiv prispevkov

Prejmite naše novosti!

Zagotavljamo vam, da bo vaša e-pošta uporabljena izključno za novosti, ki jih ponujamo.

Morda vas zanima tudi

Nakup čistilnega stroja

Kaj morate upoštevati pri nakupu čistilnega stroja?

Če želite povečati produktivnosti čiščenja ali zgolj boljši končni rezultat, je stroj za čiščenje talnih površin orodje, ki vam lahko pri tem pomaga. Za lajšanje vašega nakupnega procesa vam izpostavljamo nekaj ključnih dejavnikov, ki jih je potrebno preučiti.

Vodiči
Avg 3, 2022
Odstranite vsak madež

Odstranite vsak madež!

Vsak dan smo obdani z veliko snovmi, ki lahko hitro pustijo trdovraten madež na našem perilu – od hrane, pijače, črnila, šminke, olja itd. Univerzalne rešitve za vse madeže žal ni. Tako smo za vas pripravili kratek vodič skozi postopek odstranjevanja.

Aktualno
Jul 17, 2022
Hitri antigenski testi za samotestiranje lepu medical

Hitri testi Lepu Medical

Hitri testi za samotestiranje namenjeni odkrivanju antigenov SARS-CoV-2 iz sprednjega dela nosne votline. Test je namenjen za uporabo pri osebah, ki imajo simptome ali druge epidemiološke razloge za sum na okužbo s COVID-19.

Aktualno
Jan 20, 2022
brezplačni hitri testi za samotestiranje

Brezplačni hitri testi za podjetja!

Deseti paket ukrepov za preprečevanje širjenja okužb, omilitev, obvladovanje in odpravo posledic covida-19 (PKP 10) prinaša tudi sofinanciranje nabave hitrih testov za gospodarstvo!

Aktualno
Jan 10, 2022
pH lestvica čistila

Uporaba pH vrednosti pri čiščenju

Ste se kdaj vprašali "Zakaj s čistilom za steklo ne odstranim vodnega kamna?" ali pa ste uporabili čistilo, ki je na vaših površinah pustilo trajno poškodbo? Najverjetneje se za tem skriva pH vrednost.

Aktualno
Dec 15, 2021
Poceni čistila najcenejša čistilna sredstva

Najcenejša čistilna sredstva

Če bi vam povedali, da so poceni čistilna sredstva, ki jih uporabljate v resnici ena izmed dražjih, bi nam verjeli? Koncentrirana čistilna sredstva v zadnjem času pridobivajo na priljubljenosti in z dobrim razlogom.

Aktualno
Okt 13, 2021
0
  0
  Košarica
  Košarica je trenutno praznaNazaj v trgovino
   Calculate Shipping
   Unovčite kupon
   Razpoložljivi kuponi
   enovice Get 10% off Kupon za 10% popust pri prijavi na e-novice.
   novastran Get 15% off Kupon za naročnike E-novic
   popust5 Get 5% off 5% popust v zahvalo za ocenitev izdelka.
   Nerazpoložljivi kuponi
   ecolabel20 Get 20% off Popust za naročnike e-novic pri nakupu ekoloških čistil.