Izberi kategorijo

Brezplačna poštnina nad 70 €!

Izberi kategorijo

Bolj uspešno spomladansko čiščenje!

Mar 12, 2019

POVZETEK:

Cvetje že počasi cveti, ptički pojejo, naš dom pa še vedno daje občutek zime. Spomladansko čiščenje je tradicija, ki nam omogoča, da osvežimo svoje domove za toplejšo pomlad ter poletje.
Bolj uspešno spomladansko čiščenje!

Cvetje že počasi cveti, ptički pojejo, naš dom pa še vedno daje občutek zime. Spomladansko čiščenje je tradicija, ki nam omogoča, da osvežimo svoje domove za toplejšo pomlad ter poletje.

Očistite sobo-po-sobo

Izbira načina čiščenje »soba po sobi« je najučinkovitejši način za temeljito čiščenje vašega doma kadarkoli v letu, še posebej spomladi. Za začetek se poslužite seznamov potrebnih opravil za globinsko čiščenje območij vašega doma, ki potrebujejo posebno pozornost. Preskočite lahko predmete, ki so bili pred kratkim očiščeni in se osredotočite na dele vašega doma, ki so bili pozimi prezrti.

Odstranite nepotrebne stvari

Najpomembnejše opravilo spomladanskega čiščenja je odstranjevanje stvari, ki jih ne potrebujete. Zdaj je pravi čas, da izkoristite naravni spomladanski nagon po znebitvi predmetov, ki jih resnično ne potrebujete in začnete z bolj racionalnim načinom življenja.

Predstavljamo vam sistematičen pristop v štirih korakih:  ugotavljanje težav, analiziranje razlogov, določanje rešitev in izvajanje ukrepov. Razvrstite vaše predmete v štiri kategorije:  zavreči, oddati, dolgoročno shraniti ali pospraviti.  Zdaj je idealen čas za prodajo nepotrebnih predmetov ali za oddajo v dobrodelne namene.

Vaše čiščenje bo po teh korakih veliko bolj enostavno.

Vključite celotno družino

Če potrebujete pomoč pri čiščenju, v to nujno vključite celotno družino! Tudi najbolj nejevoljni pomočnik vas lahko razbremeni. Ne skrbite, vedno obstajajo načini kako se soočiti s tistimi člani, ki se opravilom najbolj upirajo. To je idealen čas za preživljanje časa skupaj z vašo družino!  Poskusite vključiti tudi nekaj glasbe ter ustvariti spodbudno nagrado za uspešno opravljeno delo.

Spopadite se s sezonskimi opravili

Obstaja nekaj posebnih opravil, ki jih je potrebno opraviti sezonsko. Ponavadi jih zanemarjamo večino jeseni in zime zdaj pa je že čas da poprimemo za delo. Čeprav je potrebno ta opravila opraviti le enkrat ali dvakrat letno, bodo neznosno prispevala k urejenosti vašega doma. Pod ta opravila sodijo čiščenje žara, pomivanje oken in ostalih steklenih površin.

Ustvarite navade

Dobro, temeljito spomladansko čiščenje, ki vključuje celoten dom je idealno za vzpostavitev novih čistilnih navad, prav tako pa lahko znatno olajša vaše naslednje spomladansko čiščenje. Enostavna 15-minutna čiščenja, ki jih izvajate vsakih nekaj dni  vključno z 1-2 minutnimi opravili lahko izjemno enostavno ohranja vaš dom čist in urejen vse leto.

Izdelki za lažje spomladansko čiščenje

 

Kategorije prispevkov

Arhiv prispevkov

Morda vas zanima tudi

Čistilka izvaja suho čiščenja tal z uporabo brisala in impregnirane krpe

Pripomočki za suho čiščenje tal

V marsikaterem objektu ali gospodinjstvu za suho čiščenje tal še vedno uporabljajo zgolj tradicionalne metode z uporabo metle, ki sicer opravi svoje delo, a pri tem dviguje prah s tal, ki se zgolj prenese drugam. Toda ali obstaja moderna, učinkovita in zdravju prijaznejša metoda suhega čiščenja tal?

Vodiči
Dec 8, 2022

Odpoklic izdelka – Respiratorne maske FFP2 NR

Odpoklic izdelka - Zaščitne maske z oznako znamke DADDY'S CHOICE, tip/model Purism, s sklicem na EN 149:2001+A1:2009, FFP2 NR, CE 0598, ki je pakirana v beli kartonasti embalaži z EAN kodo 6973601650308 in serijsko številko 20201228, pakirano po 20 zaščitnih mask. 

Obvestila
Dec 2, 2022
Pripomočki-za-čiščenje-v-živilskopredelovalni-industriji-Igeax

Pripomočki za živilsko industrijo IGEAX

Zagotavljanje visoke ravni higiene in izpolnjevanje standardov sta ključnega pomena za vsako podjetje, še posebej za tista, ki delujejo v živilskopredelovalni industriji. Zato smo v naš prodajni asortiman vključili pripomočke za živilsko industrijo blagovne znamke Igeax!

Aktualno
Nov 29, 2022
Kuhar si nadeva modre nitril rokavice

Kako izbrati pravo velikost rokavic?

Iskanje ustrezne velikosti rokavic je stvar merjenja. Osnovni par rokavic je mogoče najti z merjenjem obsega. Če pa želite resnično dobro prilegajoče rokavice, obstajajo druge mere, ki jih je potrebno vključiti.

Vodiči
Nov 25, 2022
Kako pravilno urediti sanitarije? Namestitev podajalnikov papirnatih brisač, milnikov

Kako pravilno urediti sanitarije?

Ste že kdaj prišli na javno stranišče in ugotovili da njegova zasnova ni funkcionalna za vaše potrebe? V tem članku boste izvedeli kako urediti in opremiti sanitarni prostor da bodo vaše stranke in zaposleni zadovoljni.

Vodiči
Nov 21, 2022
Čiščenje mize z belimi lateks rokavicami za enkratno uporabo Reflexx

Katere rokavice so boljše – lateks ali nitril?

Pri izbiri ustreznih rokavic se morda sprašujete, ali bi morali kupiti rokavice iz lateksa ali nitrila? Oba materiala rokavic sta zelo priljubljena, vendar je pomembno razumeti, kako se razlikujeta in kateri je v dani situaciji boljši.

Vodiči
Nov 14, 2022
Barista pri kuhanju kave uporablja črne rokavice iz nitrila

Kako očistiti profesionalni kavomat?

Čiščenje kavnega aparata je enako pomembno kot nakup kakovostnih zrn. Če vašega kavomata ne čistite redno, ne bo rezultat le kava slabega okusa, temveč boste tudi skrajšali življenjsko dobo tesnil in filtrov.

Vodiči
Nov 11, 2022
Tetovator s črnimi rokavicami iz nitrila dela tattoo

Izbira pravih rokavic za tetovatorje!

Da bi zmanjšali tveganje okužbe in prenosa bolezni, morajo biti prostori za tetoviranje tako čisti kot bolnišnične sobe. Tetovatorji in osebje morajo upoštevati smernice, ki zmanjšujejo širjenje okužb, ki so posledica storitev, ki jih zagotavljajo.

Aktualno
Nov 7, 2022
0
  0
  Košarica
  Košarica je trenutno praznaNazaj v trgovino
   Calculate Shipping
   Unovčite kupon
   Razpoložljivi kuponi
   enovice Get 10% off Kupon za 10% popust pri prijavi na e-novice.
   novastran Get 15% off Kupon za naročnike E-novic
   popust5 Get 5% off 5% popust v zahvalo za ocenitev izdelka.
   Nerazpoložljivi kuponi
   ecolabel20 Get 20% off Popust za naročnike e-novic pri nakupu ekoloških čistil.