Izberi kategorijo

Brezplačna poštnina nad 70 €!

Izberi kategorijo

Mar Plast Woodplastic – Okolju prijaznejša linija podajalnikov

Apr 14, 2023

POVZETEK:

Linija dozirnikov Woodplastic podjetja Mar Plast ni le elegantna in praktična, temveč tudi okolju prijazna. Podajalniki iz lesnih odpadkov in reciklirane plastike so namenjeni uporabi v hotelih, restavracijah in barih. Linija Woodplastic je izdelana z novimi okolju prijaznimi tehnologijami in jo je mogoče v celoti reciklirati.
Mar Plast Woodplastic - Okolju prijaznejša linija podajalnikov

Medtem ko sta bili estetika in praktičnost vedno pomembni pri izbiri pohištva in dodatkov, so obiskovalci v modernem času pozorni tudi na ekološko plat teh predmetov. Želijo videti, da si podjetje in ustanove, ki jih obiskujejo, prizadevajo zmanjšati svoj vpliv na okolje, kar velja tudi za opremo v notranjosti objektov.

Priznani italijanski proizvajalec sanitarne opreme Mar Plast ima rešitev – Woodplastic. Podajalniki linije Woodplastic so izdelani iz lesnih odpadkov in reciklirane plastike, zato niso le elegantni in praktični, temveč tudi okolju prijazni. 

Linija podajalnikov Woodplastic je izdelana iz 75 % recikliranih materialov.

Podajalnika zloženih brisač in milnik, koša za odpadke Mar Plast Woodplastic v sanitarijah, okolju prijazna. Narejeni iz lesnih odpadkov in reciklirane plastike.

Kolekcija Woodplastic vključuje serijo podajalnikov, posebej zasnovanih za uporabo v hotelih, restavracijah in barih. Ne glede na to, ali potrebujete dozirnike za milo, papirnate brisače ali toaletni papir, boste v liniji Woodplastic našli primerno rešitev, ki se brezhibno zlije z vsakim prostorom ter doda pridih topline in prefinjenosti.

Podajalnik WC lističev in metlica Mar Plast Woodplastic v sanitarijah. Narejeni iz lesnih odpadkov in reciklirane plastike.

Za linijo Woodplastic so značilne nove tehnologije proizvodnje, ki postajajo vse bolj prijazne do okolja in ponovne uporabe surovin. Zaradi lisaste barve z lesnimi delci je linija Woodplastic v popolnem skladu z vrednotami podjetja: inovativnost, izgled in skrb za okolje.

Za resnične ljubitelje narave: polimerna plastika v liniji podajalnikov Woodplastic ni le ponovno uporabljena kot odpadek pri predelavi, temveč jo je mogoče tudi popolnoma reciklirati, njena površina pa ne potrebuje zaščitne obdelave, kar prihrani uporabo detergentov ali izdelkov za obdelavo, ki so pogosto škodljivi za okolje.

Izdelki linije Woodplastic

Postanite B2B partner!

Podajalnike Mar Plast Woodplastic lahko prejmete tudi brezplačno! Za več informacij postanite naš B2B partner ali pa nas kontaktirajte!


Koristne povezave

Kategorije prispevkov

Arhiv prispevkov

Morda vas zanima tudi

Kaj je vrednost AQL pri rokavicah in zakaj je pomembna?

Kaj je vrednost AQL in zakaj je pomembna?

V svetu rokavic za enkratno uporabo je zagotavljanje ustrezne kakovosti izjemnega pomena. Sprejemljiva raven kakovosti (AQL) ima na tem področju ključno vlogo, saj določa standard za varnost in zanesljivost rokavic. Toda katere rokavice so resnično kakovostne in zakaj so cenovno dražje?

Vodiči
Jun 5, 2023
Trajnostno čiščenje - zmanjšajte vaš ogljični odtis s čiščenjem

Trajnostno čiščenje – zmanjšajte vaš ogljični odtis!

V današnjem svetu so podnebne spremembe in degradacija okolja pereče teme, ki zahtevajo našo pozornost. Eden od načinov, kako lahko prispevamo k bolj zdravemu planetu, je zmanjšanje našega ogljičnega odtisa. Naše navade čiščenja, ki jih pogosto spregledamo, lahko pomembno vplivajo na okolje.

Vodiči
Maj 30, 2023
Čiščenje oken na višini z uporabo profesionalnih pripomočkov za čiščenje oken

Kako očistiti okna na višini?

Umazana okna lahko hitro pokvarijo videz vašega objekta in dajejo slab vtis o vašem podjetju. Medtem ko je enostavno očistiti okna v nižjih nadstropjih ali znotraj, to ne velja za okna, ki so na višini. V tokratnem članku predstavimo proces čiščenja oken na višini ob uporabi učinkovitih pripomočkov ter varnih metod čiščenja.

Vodiči
Maj 25, 2023
Izbira ustreznih milnikov

Izbira ustreznega milnika

Pri vzdrževanju higiene v poslovnih prostorih lahko izbira podajalnikov pomeni veliko razliko. Pravilno izbrani dozirnik ne zagotavlja le ustrezne higiene rok, temveč tudi pomaga ustvariti pozitiven vtis tako na stranke kot na zaposlene. Ker je na trgu na voljo veliko različnih možnosti, je izbira ustreznih milnikov lahko zahtevna naloga.

Vodiči
Maj 3, 2023
Kako očistiti profesionalni pomivalni stroj?

Kako očistiti profesionalni pomivalni stroj?

Glavni vzrok številnih težav s pomivalnimi stroji je posledica pomanjkljive oskrbe, kot je na primer neredno čiščenje stroja v časovnih intervalih, ki jih priporoča proizvajalec. V tem članku se lotimo postopkov, kako očistiti pomivalni stroj, in podamo nekaj koristnih nasvetov o preventivni negi.

Vodiči
Apr 27, 2023
Zakaj izbrati ekološka čistila?

Zakaj izbrati ekološka čistila?

Za ohranjanje dobrega zdravja in počutja je ključno zagotavljanje čistega okolja. Žal pa mnoga tradicionalna čistila vsebujejo kemikalije, ki so lahko škodljive za ljudi in okolje. Na srečo so tu ekološka čistilna sredstva kot alternativa, ki so varnejša in bolj prijazna do okolja.

Vodiči
Apr 22, 2023
Kako pravi krpe iz mikrovlaken?

Kako prati krpe iz mikrovlaken?

Krpe iz mikrovlaken so postale nepogrešljivi pripomoček pri vsakodnevnem čiščenju. Zaradi svojih edinstvenih, mehkih in zelo vpojnih vlaken so idealne za odstranjevanje umazanije in ostankov brez povzročanja prask. Da pa bodo še naprej delovale optimalno, pa je pomembno pravilno pranje.

Vodiči
Apr 19, 2023
Zelene biorazgradljive vrečke v rolli

Trajnostno naravnane plastične vrečke

Ali ste se že kdaj vprašali, kaj se zgodi s plastično vrečko, ko jo odvržete? Na kratko: konča v okolju, kjer razpade na manjše delce, ki negativno vplivajo na žive organizme. Z uporabo biorazgradljivih vrečk kot nadomestilo plastičnim lahko pripomoremo k ohranjanju okolja in našega zdravja.

Vodiči
Apr 10, 2023
0
  0
  Košarica
  Košarica je trenutno praznaNazaj v trgovino
   Calculate Shipping
   Unovčite kupon
   Razpoložljivi kuponi
   enovice Get 10% off Kupon za 10% popust pri prijavi na e-novice.
   popust5 Get 5% off 5% popust v zahvalo za ocenitev izdelka.
   Nerazpoložljivi kuponi
   cleanfixs10-3 Get 3% off 3% popust na seslanik za suho sesanje Cleanfix S10 SE
   ecolabel20 Get 20% off Popust za naročnike e-novic pri nakupu ekoloških čistil.
   novastran Get 15% off Kupon za naročnike E-novic