V svetu, kjer je ozaveščenost o okolju vedno bolj v ospredju, se je italijanski proizvajalec Mar Plast z novimi linijami podajalnikov iz recikliranih materialov Stone in Skin – Carbon zavezal k zelenim praksam. Podjetje Mar Plast, ki je znano po svojih inovacijah na področju podajalnikov, v svojih novih linijah elegantnih in funkcionalnih podajalnikov uporablja reciklirano plastiko. S tem še bolj trdno dokazuje, da je trajnost lahko temelj sodobnega oblikovanja.

Ob zavedanju ključnega pomena boja proti onesnaževanju okolja s plastiko in čim večjega izkoriščanja obnovljivih virov je podjetje Mar Plast v celoti sprejelo uporabo recikliranih materialov v svojem proizvodnem procesu. Ta inovativni pristop omogoča izdelavo kopalniških dozirnikov, ki združujejo estetiko, funkcionalnost in predanost okolju prijaznejši prihodnosti.

Podajalniki Mar Plast Stone.

Linija podajalnikov Stone

Linija Stone: Lepota kamna v sodobnih sanitarijah.

Mar Plast z linijo Stone naravno eleganco kamna uspešno vključuje v sodobno oblikovanje sanitarij. Ta zbirka podajalnikov in kopalniških dodatkov je izdelana iz recikliranih materialov, vključno z reciklirano predpotrošniško in popotrošniško plastiko, in združuje vzdržljivost in prefinjenost. Vsak kos iz linije Stone je dokaz Mar Plastove sposobnosti, da odpadne materiale pretvori v elegantne, praktične in brezčasne izdelke.


Kaj je predpotrošniška in popotrošniška reciklirana plastika?

Predpotrošniška reciklirana plastika je zavržen material, še preden je bil pripravljen za potrošniško uporabo. Predpotrošniška reciklaža je ponovni vnos odpadnih materialov iz proizvodnje nazaj v proizvodni proces. Popotrošniška reciklirana plastika je material, pridobljen iz odpadkov izdelkov, vrženih v zabojnike, namenjenim plastiki in plastični embalaži. 

Podajalniki linije Mar Plast Stone so narejeni iz predpotrošniške in popotrošniške reciklirane plastike.

Linija podajalnikov Skin – Carbon

Linija Skin – Carbon: Brezčasna klasika z okolju prijaznim preobratom.

“Carbon” je gladek, nesijoč in izjemno eleganten odtenek črne barve – brezčasna izbira, ki je vedno moderna. Po novem ima še dodatno lastnost: material je v celoti recikliran in vključuje predpotrošniško in popotrošniško reciklirano plastiko. To je podjetju Mar Plast omogočilo okolju prijazno osvežitev obstoječih in ne le kreiranje novih linij podajalnikov.


Zakaj pristop brez plastike? Preprosto zato, ker ti izdelki ne zahtevajo proizvodnje nove plastike, temveč se lahko obstoječa plastika ponovno uporabi!

Poleg tega so vsi izdelki Mar Plast oblikovani in izdelani z mislijo na dolgo življenjsko dobo izdelka, s čimer se še dodatno zmanjša proizvodnja novih izdelkov iz plastike. Z optimizacijo virov, podaljšanjem življenjske dobe izdelkov in upoštevanjem vpliva vsake proizvodne komponente podjetje pozdravlja prihodnost, v kateri narava in tehnologija sodelujeta v spoštljivem, simbiotičnem dialogu.

Izdelki Mar Plast so izvrsten primer, kako lahko podjetje z zavezanostjo okoljski trajnosti aktivno in trajno spreminja sektor kopalniške opreme. Ta ustvarjalni in inovativni pristop dokazuje, da lahko funkcionalnost in oblikovanje sobivata z močno zavezanostjo okolju. Prav tako omogoča potrošnikom, da se pri izbiri podajalnikov odločijo za trajnejšo izbiro ter tako pomagajo varovati naš planet za prihodnje generacije.

Pogosta vprašanja

Mar Plast je italijansko podjetje, ki se ukvarja z izdelavo podajalnikov in kopalniških dodatkov iz recikliranih materialov. Njihova vizija je združiti estetiko, funkcionalnost in trajnost v sodobnem oblikovanju sanitarij.

Predpotrošniška reciklirana plastika je zavržen material, še preden je bil pripravljen za potrošniško uporabo. Predpotrošniška reciklaža je ponovni vnos odpadnih materialov iz proizvodnje nazaj v proizvodni proces.

Popotrošniška reciklirana plastika je material, pridobljen iz odpadkov izdelkov, vrženih v zabojnike, namenjenim plastiki in plastični embalaži.

Prednosti uporabe recikliranih materialov so večje. Prvič, recikliranje plastike prispeva k zmanjšanju onesnaževanja okolja in izkoriščanja naravnih virov. Drugič, recikliranje plastike omogoča izdelavo kakovostnih in vzdržljivih izdelkov, ki imajo dolgo življenjsko dobo. Tretjič, recikliranje plastike spodbuja krožno gospodarstvo in družbeno odgovornost.

Podajalnike Mar Plast lahko kupite v naši spletni trgovini, kjer najdete tudi druge izdelke za čiščenje. Postanete lahko tudi B2B partner in uživate posebne ugodnosti.

Postani B2B partner

Postanite naš B2B partner in prejmite podajalnike Mar Plast na uporabo brezplačno.

Privoljenje*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Koristne povezave

Morda vas zanima tudi

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja