Izberi kategorijo

Brezplačna poštnina nad 70 €!

Izberi kategorijo

Nenavadno postane vsakdanje – Pripomočki TTS Lampo

Feb 20, 2023

POVZETEK:

Prva paradigma čiščenja je, da en ročaj ustreza enemu pripomočku. Vendar temu ni več tako - TTS Lampo vas popelje na naslednjo raven: en ročaj z vsemi orodji, ki jih potrebujete.
Nenavadno postane vsakdanje - Pripomočki TTS Lampo

Prva paradigma čiščenja je, da en ročaj ustreza enemu pripomočku. Vendar temu ni več tako – TTS Lampo vas popelje na naslednjo raven: en ročaj z vsemi orodji, ki jih potrebujete.

Lampo je prvi sistem, ki omogoča hitro pritrditev in odstranitev pripomočkov za čiščenje. Tako pri uporabi vozička za čiščenje ni več potrebno prenašati več različnih ročajev. S tem prihrani uporabnikov čas, ki se mu ni treba vrniti v skladišče po dodatne pripomočka ali lestev za dosego višje ležečih površin. S sistemom Lampo ima čistilno osebje na voljo vse, kar potrebuje ne glede na to, za kakšno nalogo gre – načrtovano ali ne.

Nastavek “Jack” in vtič “Plug”

Nastavek Jack za ročaje in teleskopske palice ter naprava Plug za vozičke linij TTS Nickita in Magic omogočata hiter preklop s čiščenja tal na čiščenje višje ležečih površin.

Jack omogoča preprosto pritrjevanje brisal za prah in omel na ročaj ali teleskopsko palico za čiščenje najtežje dostopnih površin, hkrati pa ohranja opremo med uporabo trdno zasidrano. Zahvaljujoč vtiču “Plug” lahko upravljavec pritrdi in sprosti nosilce krp za tla neposredno na vozičku, pri čemer se izogne stiku rok s kontaminiranimi površinami.

Odlaganje vseh nosilcev krp za tla v vtiče Plug zmanjša število potrebnih ročajev, kar zagotavlja, da na čistilnem vozičku ni ovir, ki bi jih bilo treba premikati in bi lahko upočasnile vse druge delovne naloge čiščenja. S sistemom Lampo je mogoče opremiti tudi najkompaktnejši voziček z vsemi potrebnimi orodji in pridobiti popoln in funkcionalen voziček za čiščenje.

Povezani izdelki

Koristne povezave

Kategorije prispevkov

Arhiv prispevkov

Morda vas zanima tudi

Zdravnik v modrih nitrilnih rokavicah pregleduje izpuščaje na rokah pacienta

Najboljše rokavice za enkratno uporabo za občutljivo kožo

Rokavice so pomemben del zagotavljanja varnosti vaših rok v različnih panogah in poklicih. Toda rokavice za enkratno uporabo lahko povzročijo tudi reakcije pri nekaterih ljudeh z občutljivo kožo. Zato lahko izbira napačnih rokavic povzroči nekaj resnih težav – kot so draženje in izpuščaji.

Vodiči
Mar 20, 2023
Krtača modre barve za čiščenje v prehrambeni industriji Igeax

Sistem čiščenja po HACCP

Ključni del sistema HACCP je tudi čiščenje. Čeprav je bil sistem prvotno uporabljen v prehrambni industriji, se določen del, predvsem barvno kodiranje in plan čiščenja, danes uporablja tudi v ostalih sektorjih za preprečevanje navzkrižne kontaminacije pri čiščenju različnih površin.

Vodiči
Mar 13, 2023
Kako varno uporabljati strgalo za okna?

Kako varno uporabljati strgalo za okna?

Okna so dovzetna za umazanijo in ostanke, ki prihajajo tako iz notranjosti kot z zunanje strani objekta. V splošnem potrebujejo le redno vzdrževanje, včasih pa boste morda morali z njih odstraniti veliko bolj trdovratno umazanijo. Olja, smole, barve, prah in cvetni prah ter druge nečistoče se zataknejo na oknih in se sčasoma strdijo v plast, ki jo je težko odstraniti.

Vodiči
Mar 6, 2023
Kaj je plesen in kako jo odstraniti?

Kaj je plesen in kako jo odstraniti?

Ne glede na to, ali gre za nekaj mest vzdolž vodil vrat tuš kabine ali velike izbruhe v kotih vaše kleti, je plesen pogosta težava mnogih gospodinjstev. Preberite, kaj je plesen, ali je nevarna in kako jo odstraniti z vseh površin v vašem domu ali poslovnem prostoru.

Vodiči
Feb 28, 2023
Zdravnik z modrimi nitril rokavicami drži termometer

Ali vaše rokavice prestanejo preizkus prodiranja virusov?

Mnoge rokavice na trgu so označene kot “odporne proti virusom”, toda katere res prestanejo preizkus prodiranja virusov? Kako prepoznati in razlikovati rokavice za enkratno uporabo, ki vašo kožo popolnoma zaščitijo pred virusi, bakterijami in glivami? Kateri certifikacijski testi so potrebni za zaščito pred virusi?

Vodiči
Feb 23, 2023
Zdravnik z modrimi nitril rokavicami preizkuša alergije na pacientu

Alergije na rokavice za enkratno uporabo

Rokavice za enkratno uporabo so pomemben del opreme pri vsakodnevnih dejavnostih, zlasti v zdravstvenih ustanovah in domovih za ostarele. Pomagajo preprečiti izpostavljenost škodljivim bakterijam in nevarnim kemikalijam. Toda rokavice za enkratno uporabo imajo neprijeten stranski učinek: lahko povzročijo alergijske reakcije ali draženje kože.

Vodiči
Feb 13, 2023
Laboratorijski tehnika pri delu s kemikalijami nosi modre nitril rokavice

Kemična odpornost rokavic iz nitrila

Nitrilne rokavice so odlična rešitev za dela, ki zahtevajo spretnost v kombinaciji z zaščito pred kemikalijami, vendar obstajajo nekatere kemikalije, ki se jim je vseeno potrebno izogniti. Tokrat bomo pregledali združljivost nitrilnih rokavic z različnimi vrstami kemikalij.

Vodiči
Feb 6, 2023
0
  0
  Košarica
  Košarica je trenutno praznaNazaj v trgovino
   Calculate Shipping
   Unovčite kupon
   Razpoložljivi kuponi
   enovice Get 10% off Kupon za 10% popust pri prijavi na e-novice.
   novastran Get 15% off Kupon za naročnike E-novic
   popust5 Get 5% off 5% popust v zahvalo za ocenitev izdelka.
   Nerazpoložljivi kuponi
   ecolabel20 Get 20% off Popust za naročnike e-novic pri nakupu ekoloških čistil.