Izberi kategorijo

Brezplačna poštnina nad 70 €!

Izberi kategorijo

Brezkontaktno čiščenje tal s TTS Pockety!

Jan 18, 2023

POVZETEK:

Roke so nevarno sredstvo za kontaminacijo, zato se je nujno izogibati neposrednemu stiku s potencialno kontaminiranimi površinami. Sistem Pockety varno odpne in pobere ter odpravi stik med rokami in umazanijo - to preprečuje širjenje virusov in bakterij ter zagotavlja nadzor nad navzkrižno kontaminacijo.
Brezkontaktno-čiščenje-tal-Pockety-TTS

Higiena je ključnega pomena, zlasti v zdravstvenih ustanovah. V Evropi vsako leto beležimo 8,9 milijona okužb, povezanih z bolnišnično oskrbo in oskrbo v domovih za ostarele.

Roke so nevarno sredstvo za kontaminacijo, zato se je nujno izogibati neposrednemu stiku s potencialno kontaminiranimi površinami. Za razliko od tradicionalnih sistemov, ki zahtevajo, da se za odstranitev krpe uporabnik dotakne umazanih brisal, jih sistem Pockety varno odpne in pobere ter odpravi stik med rokami in umazanijo – to preprečuje širjenje virusov in bakterij ter zagotavlja nadzor nad navzkrižno kontaminacijo.

Inovativen sistem brezkontaktnega odstranjevanja mop krp za tla – Pockety.

Uporabniku se ni treba kar naprej sklanjati, da bi pobral uporabljene mope, potem ko jih je odstranil z nosilca in se dotikati umazanije. S sistemom Pockety lahko mop krpe odstranite enostavno, hitro, brez napora in brez nevarnosti kontaminacije.

Pockety je edinstven patentiran sistem: uporabnik se lahko zanese na praktičen okvir, zasnovan za hitro snemanje krp v kombinaciji z inovativnim pokrovom vedra za odstranjevanje brez dotika.

S sistemom Pockety lahko mop krpe odstranite enostavno, hitro, brez napora in brez nevarnosti kontaminacije.

Video

Prednosti sistema Pockety

BREZ DOTIKA
Odlaganje mopov brez dotika umazanije, virusov in bakterij je končno realnost: za razliko od tradicionalnih sistemov vam Pockety omogoča, da mop krpe odvržete v vedro, ne da bi se jih dotaknili z rokami.

HITRO
Hitro pritrdite in odstranite mope: popolnoma simetričen okvir zagotavlja hitro nastavitev, medtem ko inovativni pokrov zlahka odstrani mop krpe z nosilca.

ENOSTAVNO
Samo eno enostavno in intuitivno gibanje: preprosto odstranite okvir s pokrova, da zberete uporabljeno krpo neposredno v vrečko za perilo znotraj vedra, kar prav tako olajša pranje.

HIGIENIČNO
Od okvirja neposredno do perila: edinstveno vedro s pokrovom je zasnovano za uporabo z vrečko za perilo za hitro in higienično praznjenje.

Vedro s pokrovom je zasnovano za uporabo z vrečko za perilo za hitro, higienično in resnično brezkontaktno čiščenje.

Povezani izdelki

Koristne povezave

Kategorije prispevkov

Arhiv prispevkov

Morda vas zanima tudi

Kakšna je razlika med čiščenjem in razkuževanjem?

Kakšna je razlika med čiščenjem in razkuževanjem?

Smo v obdobju grip, prehladov in ne nazadnje tudi porasta okužb s covidom-19, ko je potrebno nameniti več pozornosti vzdrževanju čistega in zdravega delovnega okolja. Glavno vlogo pri zmanjševanju prenosov okužb zagotovo igrata čiščenje in razkuževanje. Čeprav se zdi, da sta čiščenje in razkuževanje zamenljiva izraza, gre v resnici za dva različna postopka. 

Vodiči
Feb 3, 2023
Kuharji pripravljajo jed z nošenjem prozornih PVC rokavic za enkratno uporabo

Izbira rokavic za prepotene roke

Četudi ste nagnjeni k potenju rok, se nošenju rokavic v marsikateri panogi ne morete izogniti. Zagotavljajo potrebno zaščitno pregrado, čeprav pogosto povzročajo neprijeten občutek zaradi povečanega potenja. V tem primeru vam ne preostane drugega, kot da poiščete ustrezne rokavice za enkratno uporabo, ki bodo zmanjšale potenje.

Vodiči
Jan 31, 2023
Avtomehanik pri opravljanju servisa uporablja črne rokavice Reflexx

Kdaj je potrebno nositi zaščitne rokavice?

Z nošenjem zaščitnih rokavic zaščitimo roke pred stikom s potencialno nevarnimi, kontaminiranimi ali nalezljivimi snovmi, zato ni naključje, da se ta ključen del OVO vsakodnevno uporablja v praktično vseh sektorjih, od čiščenja, industrije do bolnišničnega/zdravstvenega sektorja.

Vodiči
Jan 24, 2023
Podajalnik razkužila za roke na stojalu pred stopniščem v poslovni stavbi TTS

10 mest za namestitev razkužil za roke na delovnem mestu

Podjetja še naprej dajejo prednost higieni za svoje zaposlene in obiskovalce. Eden od ključnih elementov tega je zagotavljanje razkužila za roke, kadar in kjer je to najbolj potrebno. Tukaj je deset ključnih mest, kamor bi morali namestiti razkužilo za roke in nekaj dejstev, ki jih morate upoštevati.

Vodiči
Jan 13, 2023
Kdaj je potrebno zamenjati rokavice za enkratno uporabo?

Kdaj je potrebno zamenjati rokavice za enkratno uporabo?

Tudi najtrpežnejše medicinske rokavice na svetu niso namenjene nošenju za nedoločen čas. Rokavice za enkratno uporabo lahko v veliki meri zaščitijo vaše roke, vendar so še vedno rokavice za enkratno uporabo in jih je potrebno zamenjati.

Vodiči
Jan 9, 2023
Profesionalna kuharica z modrimi nitril rokavicami pripravlja jed

Izbira pravih rokavic za delo z živili!

Zaposleni v živilsko-predelovalni industriji in gostinstvu redno uporabljajo rokavice za enkratno uporabo za preprečevanje širjenja mikrobov in kontaminacije. Toda mnogi se ne zavedajo, da so nekatere vrste rokavic za enkratno uporabo bolj primerne za njihovo vrsto dela kot druge.

Vodiči
Jan 4, 2023
Frizer s črnimi rokavicami iz nitrila

Izbira pravih rokavic za frizerje in brivce!

Delo frizerja je sestavljeno iz natančnega ravnanja z lasmi njihove stranke, česar posledica je dobra frizura. To pomeni, da morajo biti pri svojem delu spretni in se morajo hkrati izogibati nepotrebnemu vlečenju las med striženjem, umivanjem in barvanjem, kar predstavlja glavni pomislek pri odločanju o nošenju rokavic.

Vodiči
Dec 29, 2022
Čiščenje težko dosegljivih mest s teleskopsko palico

Čiščenje težko dosegljivih mest

Čiščenje težko dosegljivih mest še posebej, ko so te na višini, je lahko hitro nevarno. V ta namen se je pametno poslužiti profesionalnih pripomočkov, ki so oblikovani za poenostavitev najrazličnejših nalog čiščenja na višini.

Vodiči
Dec 24, 2022
0
  0
  Košarica
  Košarica je trenutno praznaNazaj v trgovino
   Calculate Shipping
   Unovčite kupon
   Razpoložljivi kuponi
   enovice Get 10% off Kupon za 10% popust pri prijavi na e-novice.
   novastran Get 15% off Kupon za naročnike E-novic
   popust5 Get 5% off 5% popust v zahvalo za ocenitev izdelka.
   Nerazpoložljivi kuponi
   ecolabel20 Get 20% off Popust za naročnike e-novic pri nakupu ekoloških čistil.