Izberi kategorijo

Brezplačna poštnina nad 70 €!

Izberi kategorijo

Vozički za čiščenje TTS Magic Line

Sep 1, 2021

POVZETEK:

Magic je ekskluzivna linija večnamenskih vozičkov, zasnovanih za olajšanje različnih nalog čiščenja, ki zadostijo vsem potrebam. Vozički imajo ničelni ogljični odtis in so v celoti prilagodljivi!
Voziček za čiščenje TTS Magic

Magic je ekskluzivna linija večnamenskih vozičkov, zasnovanih za olajšanje različnih nalog čiščenja, ki zadostijo vsem potrebam.

Prednosti vozičkov Magic

Čistilni vozički TTS linije Magic so:

 • Ergonomski – Oblikovan po načelih ergonomije in izdelani iz lahkih materialov za enostavno uporabo.
 • Varni – Idealni za prenašanje čistilnih pripomočko v okoljih, kjer mora biti material varno shranjen v vozičku.
 • Modularni – Popolna prilagoditev sestavnih delov in širok nabor dodatkov za zadovoljitev vseh potreb čiščenja.
 • Trajnostni – Komponente iz 100% polipropilena: v celoti jih je mogoče reciklirati. Uporaba surovin, pridobljenih z recikliranjem: majhen vpliv na okolje

Prenesite si katalog Magic line:

Modularnost

Vsaka potreba po čiščenju zahteva posebno konfiguracijo vozička, zato TTS ponuja popolno prilagoditev komponent glede na potrebe čiščenja, shranjevanja in zbiranja odpadkov, skupaj s širokim naborom dodatkov, zasnovanih za olajšanje različnih nalog.

Modularnost, ki je značilna za celotno ponudbo vozičkov TTS, vam omogoča, da konfigurirate voziček glede na dejanske potrebe in si tako zagotovite največjo učinkovitost: voziček, izdelan po meri, vam omogoča hitrejše izvajanje nalog in s tem zmanjšanje njihovih stroškov.

TTS vozički so popolno prilagodljivi za vse potebe čiščenja, shranjevanja, zbiranja odpadkov.

Edinstvenost

Naj bo vaš voziček edinstven!

Čistilne vozičke Magic je mogoče popolnoma prilagoditi, ne le v posameznih komponentah in dodatkih, temveč v celotni podobi!

Po naročilu je možno vsem Magic Line in Magic Art vozičkom dodati grafiko z vašim logotipom ali katero koli drugo sliko. Tako Krepite prepoznavnost vaše blagovne znamke ob vsaki uporabi vozička.

Vozičke za čiščenje linije Magic je možno polepiti z logotipi ali grafikami podjetja.

Ostale primere polepitev TTS vozičkov linij Magic Line in Magic Art, si oglejte tukaj:

Trajnost

Vozički za čiščenje TTS Magic Line so izdelani iz polipropilena visoke gostote, materiala, ki ustvarja manj emisij CO2e kot aluminij, nerjaveče jeklo in kromirano železo. Poleg tega več komponent vozičkov Magic vsebuje recikliran polipropilen s certifikatom PSV (Plastic Second Life), ki dodatno prepolovi emisije.

Leta 2019 je TTS začel z dolgoročnim kompenzacijskim programom za popolno absorpcijo emisij, povezanih z letno proizvodnjo vozičkov linije Magic, s čimer je postal prva ogljično nevtralna linija čistilnih vozičkov. Več o tem si lahko preberete tukaj.

Povezani izdelki

Vso ponudbo izdelkov proizvajalca TTS najdete tukaj!

Koristne povezave

Postanite B2B partner

Želite svetovanje pri izbiri ustreznega vozička za vas? Postanite naš B2B partner ali nas kontaktirajte!


Kategorije prispevkov

Arhiv prispevkov

Morda vas zanima tudi

Avtomehanik pri opravljanju servisa uporablja črne rokavice Reflexx

Kdaj je potrebno nositi zaščitne rokavice?

Z nošenjem zaščitnih rokavic zaščitimo roke pred stikom s potencialno nevarnimi, kontaminiranimi ali nalezljivimi snovmi, zato ni naključje, da se ta ključen del OVO vsakodnevno uporablja v praktično vseh sektorjih, od čiščenja, industrije do bolnišničnega/zdravstvenega sektorja.

Vodiči
Jan 24, 2023
Brezkontaktno-čiščenje-tal-Pockety-TTS

Brezkontaktno čiščenje tal s TTS Pockety!

Roke so nevarno sredstvo za kontaminacijo, zato se je nujno izogibati neposrednemu stiku s potencialno kontaminiranimi površinami. Sistem Pockety varno odpne in pobere ter odpravi stik med rokami in umazanijo - to preprečuje širjenje virusov in bakterij ter zagotavlja nadzor nad navzkrižno kontaminacijo.

Aktualno
Jan 18, 2023
Podajalnik razkužila za roke na stojalu pred stopniščem v poslovni stavbi TTS

10 mest za namestitev razkužil za roke na delovnem mestu

Podjetja še naprej dajejo prednost higieni za svoje zaposlene in obiskovalce. Eden od ključnih elementov tega je zagotavljanje razkužila za roke, kadar in kjer je to najbolj potrebno. Tukaj je deset ključnih mest, kamor bi morali namestiti razkužilo za roke in nekaj dejstev, ki jih morate upoštevati.

Vodiči
Jan 13, 2023
Kdaj je potrebno zamenjati rokavice za enkratno uporabo?

Kdaj je potrebno zamenjati rokavice za enkratno uporabo?

Tudi najtrpežnejše medicinske rokavice na svetu niso namenjene nošenju za nedoločen čas. Rokavice za enkratno uporabo lahko v veliki meri zaščitijo vaše roke, vendar so še vedno rokavice za enkratno uporabo in jih je potrebno zamenjati.

Vodiči
Jan 9, 2023
Profesionalna kuharica z modrimi nitril rokavicami pripravlja jed

Izbira pravih rokavic za delo z živili!

Zaposleni v živilsko-predelovalni industriji in gostinstvu redno uporabljajo rokavice za enkratno uporabo za preprečevanje širjenja mikrobov in kontaminacije. Toda mnogi se ne zavedajo, da so nekatere vrste rokavic za enkratno uporabo bolj primerne za njihovo vrsto dela kot druge.

Vodiči
Jan 4, 2023
Frizer s črnimi rokavicami iz nitrila

Izbira pravih rokavic za frizerje in brivce!

Delo frizerja je sestavljeno iz natančnega ravnanja z lasmi njihove stranke, česar posledica je dobra frizura. To pomeni, da morajo biti pri svojem delu spretni in se morajo hkrati izogibati nepotrebnemu vlečenju las med striženjem, umivanjem in barvanjem, kar predstavlja glavni pomislek pri odločanju o nošenju rokavic.

Vodiči
Dec 29, 2022
Čiščenje težko dosegljivih mest s teleskopsko palico

Čiščenje težko dosegljivih mest

Čiščenje težko dosegljivih mest še posebej, ko so te na višini, je lahko hitro nevarno. V ta namen se je pametno poslužiti profesionalnih pripomočkov, ki so oblikovani za poenostavitev najrazličnejših nalog čiščenja na višini.

Vodiči
Dec 24, 2022
Kako znižati stroške čiščenja?

Kako znižati stroške čiščenja?

Čistoča vašega objekta je prednostna naloga zlasti glede na pomen, ki ga pripisujemo čiščenju in razkuževanju v zadnjih letih. Kot pri vsakem drugem poslu je tudi v panogi čiščenja ključnega pomena iskanje načinov za zmanjšanje stroškov. Toda zdi se, da je zmanjševanje stroškov čiščenja brez žrtvovanja stopnje čistoče objekta težka naloga.

Vodiči
Dec 20, 2022
0
  0
  Košarica
  Košarica je trenutno praznaNazaj v trgovino
   Calculate Shipping
   Unovčite kupon
   Razpoložljivi kuponi
   enovice Get 10% off Kupon za 10% popust pri prijavi na e-novice.
   novastran Get 15% off Kupon za naročnike E-novic
   popust5 Get 5% off 5% popust v zahvalo za ocenitev izdelka.
   Nerazpoložljivi kuponi
   ecolabel20 Get 20% off Popust za naročnike e-novic pri nakupu ekoloških čistil.