Izberi kategorijo

Brezplačna poštnina nad 70 €!

Vozički za čiščenje TTS Magic Line

Sep 1, 2021

POVZETEK:

Magic je ekskluzivna linija večnamenskih vozičkov, zasnovanih za olajšanje različnih nalog čiščenja, ki zadostijo vsem potrebam. Vozički imajo ničelni ogljični odtis in so v celoti prilagodljivi!
Voziček za čiščenje TTS Magic

Magic je ekskluzivna linija večnamenskih vozičkov, zasnovanih za olajšanje različnih nalog čiščenja, ki zadostijo vsem potrebam.

Prednosti vozičkov Magic

Čistilni vozički TTS linije Magic so:

 • Ergonomski – Oblikovan po načelih ergonomije in izdelani iz lahkih materialov za enostavno uporabo.
 • Varni – Idealni za prenašanje čistilnih pripomočko v okoljih, kjer mora biti material varno shranjen v vozičku.
 • Modularni – Popolna prilagoditev sestavnih delov in širok nabor dodatkov za zadovoljitev vseh potreb čiščenja.
 • Trajnostni – Komponente iz 100% polipropilena: v celoti jih je mogoče reciklirati. Uporaba surovin, pridobljenih z recikliranjem: majhen vpliv na okolje

Prenesite si katalog Magic line:

Modularnost

Vsaka potreba po čiščenju zahteva posebno konfiguracijo vozička, zato TTS ponuja popolno prilagoditev komponent glede na potrebe čiščenja, shranjevanja in zbiranja odpadkov, skupaj s širokim naborom dodatkov, zasnovanih za olajšanje različnih nalog.

Modularnost, ki je značilna za celotno ponudbo vozičkov TTS, vam omogoča, da konfigurirate voziček glede na dejanske potrebe in si tako zagotovite največjo učinkovitost: voziček, izdelan po meri, vam omogoča hitrejše izvajanje nalog in s tem zmanjšanje njihovih stroškov.

TTS vozički so popolno prilagodljivi za vse potebe čiščenja, shranjevanja, zbiranja odpadkov.

Edinstvenost

Naj bo vaš voziček edinstven!

Čistilne vozičke Magic je mogoče popolnoma prilagoditi, ne le v posameznih komponentah in dodatkih, temveč v celotni podobi!

Po naročilu je možno vsem Magic Line in Magic Art vozičkom dodati grafiko z vašim logotipom ali katero koli drugo sliko. Tako Krepite prepoznavnost vaše blagovne znamke ob vsaki uporabi vozička.

Vozičke za čiščenje linije Magic je možno polepiti z logotipi ali grafikami podjetja.

Ostale primere polepitev TTS vozičkov linij Magic Line in Magic Art, si oglejte tukaj:

Trajnost

Vozički za čiščenje TTS Magic Line so izdelani iz polipropilena visoke gostote, materiala, ki ustvarja manj emisij CO2e kot aluminij, nerjaveče jeklo in kromirano železo. Poleg tega več komponent vozičkov Magic vsebuje recikliran polipropilen s certifikatom PSV (Plastic Second Life), ki dodatno prepolovi emisije.

Leta 2019 je TTS začel z dolgoročnim kompenzacijskim programom za popolno absorpcijo emisij, povezanih z letno proizvodnjo vozičkov linije Magic, s čimer je postal prva ogljično nevtralna linija čistilnih vozičkov. Več o tem si lahko preberete tukaj.

Povezani izdelki

Vso ponudbo izdelkov proizvajalca TTS najdete tukaj!

Koristne povezave

Postanite B2B partner

Želite svetovanje pri izbiri ustreznega vozička za vas? Postanite naš B2B partner ali nas kontaktirajte!


Kategorije prispevkov

Arhiv prispevkov

Prejmite naše novosti!

Zagotavljamo vam, da bo vaša e-pošta uporabljena izključno za novosti, ki jih ponujamo.

Morda vas zanima tudi

Kako spodbuditi razkuževanje rok?

Kako spodbuditi razkuževanje rok?

Danes je razkuževanje rok nujno za omejitev širjenja mikrobov in okužb. Toda zadnja poročila kažejo, da je raven skladnosti s to vrsto higienske prakse komaj nad 70 %! Torej, kako spodbudimo razkuževanje rok?

Aktualno
Sep 25, 2022
Čiščenje po poplavah, sanacija po poplavah

Čiščenje po poplavah

Po dolgotrajni poletni suši smo končno dočakali nekaj težko pričakovanih padavin. A če se te odrazijo v obliki poplav, imamo novo nadlogo, s katero se je potrebno čim hitreje soočiti. Predstavljamo vam korake čiščenja po poplavi.

Aktualno
Sep 17, 2022
pravilna higiena rok

Pravilna higiena rok

Če smo se česa naučili v preteklem času, je to pomembnost higiene rok za naše zdravje. Naše roke so glavna pot za prenašanje nevarnih bakterij in virusov, zato je pravilna higiena rok najpomembnejša pri zmanjševanju prenosa nevarnih bakterij ter nastanku novih infekcij.

Vodiči
Sep 15, 2022
Vse o opozorilnih tablah!

Vse o opozorilnih tablah!

Ko imate mokra tla, so opozorilne table odličen način za označevanje nevarnosti zdrsa in padca v vašem objektu. Uporabljajo se lahko tudi za označevanje splošnih nevarnosti za obiskovalce. V poglobljenem članku odgovarjamo na vsa vprašanje povezana s opozorilnimi znaki!

Vodiči
Sep 10, 2022
Umazane sanitarije dajejo slab vtis o vašem podjetju!

Umazane sanitarije dajejo slab vtis o vašem podjetju!

Raziskava opravljena v ZDA je pokazala, da skoraj tri četrtine anketirancev (74 odstotkov) pravi, da umazane sanitarije dajejo slab vtis o podjetju. Podobno - 68 odstotkov anketirancev pravi, da bi sanitarije s praznimi podajalniki negativno vplivale na njihovo mnenje o podjetju.

Aktualno
Avg 30, 2022
Nakup čistilnega stroja

Kaj morate upoštevati pri nakupu čistilnega stroja?

Če želite povečati produktivnosti čiščenja ali zgolj boljši končni rezultat, je stroj za čiščenje talnih površin orodje, ki vam lahko pri tem pomaga. Za lajšanje vašega nakupnega procesa vam izpostavljamo nekaj ključnih dejavnikov, ki jih je potrebno preučiti.

Vodiči
Avg 3, 2022
Odstranite vsak madež

Odstranite vsak madež!

Vsak dan smo obdani z veliko snovmi, ki lahko hitro pustijo trdovraten madež na našem perilu – od hrane, pijače, črnila, šminke, olja itd. Univerzalne rešitve za vse madeže žal ni. Tako smo za vas pripravili kratek vodič skozi postopek odstranjevanja.

Aktualno
Jul 17, 2022
0
  0
  Košarica
  Košarica je trenutno praznaNazaj v trgovino
   Calculate Shipping
   Unovčite kupon
   Razpoložljivi kuponi
   enovice Get 10% off Kupon za 10% popust pri prijavi na e-novice.
   novastran Get 15% off Kupon za naročnike E-novic
   popust5 Get 5% off 5% popust v zahvalo za ocenitev izdelka.
   Nerazpoložljivi kuponi
   ecolabel20 Get 20% off Popust za naročnike e-novic pri nakupu ekoloških čistil.