Izberi kategorijo

Brezplačna poštnina nad 70 €!

Izberi kategorijo

Pripomočki za živilsko industrijo IGEAX

Nov 29, 2022

POVZETEK:

Zagotavljanje visoke ravni higiene in izpolnjevanje standardov sta ključnega pomena za vsako podjetje, še posebej za tista, ki delujejo v živilskopredelovalni industriji. Zato smo v naš prodajni asortiman vključili pripomočke za živilsko industrijo blagovne znamke Igeax!
Pripomočki-za-čiščenje-v-živilskopredelovalni-industriji-Igeax

Zagotavljanje visoke ravni higiene in izpolnjevanje standardov sta ključnega pomena za vsako podjetje, še posebej za tista, ki delujejo v živilskopredelovalni industriji. Zato smo v našo široko ponudbo dodali kakovostne pripomočke za čiščenje v živilski industriji blagovne znamke Igeax!

Okrogla krtača z ergonomskim ročajem Igeax.

Blagovna znamka Igeax

IGEAX je novi obraz Ariston Cleaning Solutions, družinskega podjetja, ki proizvaja metle že od leta 1939. Podjetje je vedno izstopalo po kakovosti svojih izdelkov, na mednarodnem trgu pa je znano po imenu svoje prve blagovne znamke Aricasa. Z nenehnim posodabljanjem asortimana izdelkov in proizvodnih tehnik je podjetje razširilo prepoznavnost blagovne znamke po vsem svetu ter postalo referenčna točka za proizvodnjo profesionalnih in najsodobnejših pripomočkov za čiščenje.

Modra metla z ročajem Igeax, namenjena uporabi v živilski industriji.

Pripomočki za živilsko industrijo Igeax

Živilska industrija zahteva strogo upoštevanje sanitarnih pravil in predpisov. Zato so pripomočki za čiščenje v živilsko predelovalnem sektorju narejeni po metodi HACCP. To je sistem analiz tveganja in ugotavljanja kritičnih kontrolnih točk, ki je ključen za zaščito in preprečevanje navzkrižne kontaminacije.  Barvno kodiranje pomaga preprečevati navzkrižno kontaminacijo med surovimi in končnimi izdelki ter ohranjati ločene alergene.

Pripomočki za uporabo v živilski industriji so na voljo v 5 barvah – beli, rumeni, rdeči, zeleni in modri. Prav slednja pa je najpogostejša, saj pripomočki v modri barvi omogočajo enostavnejšo vizualno zaznavanje potencialnega onesnaževalca in povečujejo varnost procesov predelave hrane.

Modra je najpogostejša barva pripomočkov za čiščenje v živilskopredelovalni industriji.

Profesionalni pripomočki za čiščenje Igeax so:

 • dolgo obstojni, odporni na vročino, detergente in rjo,
 • vodoodporni in hitro sušeči,
 • z možnostjo ročne sterilizacije ali v avtoklavu,
 • certificirani za stik z živili,
 • narejeni iz ščetin, odpornih na kisline in alkalije,
 • ergonomski, lahki za čiščenje,
 • okolju prijazni – lahko se jih reciklira.

Povezani izdelki

Vsi izdelki Igeax

Kategorije prispevkov

Arhiv prispevkov

Morda vas zanima tudi

Kakšna je razlika med čiščenjem in razkuževanjem?

Kakšna je razlika med čiščenjem in razkuževanjem?

Smo v obdobju grip, prehladov in ne nazadnje tudi porasta okužb s covidom-19, ko je potrebno nameniti več pozornosti vzdrževanju čistega in zdravega delovnega okolja. Glavno vlogo pri zmanjševanju prenosov okužb zagotovo igrata čiščenje in razkuževanje. Čeprav se zdi, da sta čiščenje in razkuževanje zamenljiva izraza, gre v resnici za dva različna postopka. 

Vodiči
Feb 3, 2023
Kuharji pripravljajo jed z nošenjem prozornih PVC rokavic za enkratno uporabo

Izbira rokavic za prepotene roke

Četudi ste nagnjeni k potenju rok, se nošenju rokavic v marsikateri panogi ne morete izogniti. Zagotavljajo potrebno zaščitno pregrado, čeprav pogosto povzročajo neprijeten občutek zaradi povečanega potenja. V tem primeru vam ne preostane drugega, kot da poiščete ustrezne rokavice za enkratno uporabo, ki bodo zmanjšale potenje.

Vodiči
Jan 31, 2023
Avtomehanik pri opravljanju servisa uporablja črne rokavice Reflexx

Kdaj je potrebno nositi zaščitne rokavice?

Z nošenjem zaščitnih rokavic zaščitimo roke pred stikom s potencialno nevarnimi, kontaminiranimi ali nalezljivimi snovmi, zato ni naključje, da se ta ključen del OVO vsakodnevno uporablja v praktično vseh sektorjih, od čiščenja, industrije do bolnišničnega/zdravstvenega sektorja.

Vodiči
Jan 24, 2023
Brezkontaktno-čiščenje-tal-Pockety-TTS

Brezkontaktno čiščenje tal s TTS Pockety!

Roke so nevarno sredstvo za kontaminacijo, zato se je nujno izogibati neposrednemu stiku s potencialno kontaminiranimi površinami. Sistem Pockety varno odpne in pobere ter odpravi stik med rokami in umazanijo - to preprečuje širjenje virusov in bakterij ter zagotavlja nadzor nad navzkrižno kontaminacijo.

Aktualno
Jan 18, 2023
Podajalnik razkužila za roke na stojalu pred stopniščem v poslovni stavbi TTS

10 mest za namestitev razkužil za roke na delovnem mestu

Podjetja še naprej dajejo prednost higieni za svoje zaposlene in obiskovalce. Eden od ključnih elementov tega je zagotavljanje razkužila za roke, kadar in kjer je to najbolj potrebno. Tukaj je deset ključnih mest, kamor bi morali namestiti razkužilo za roke in nekaj dejstev, ki jih morate upoštevati.

Vodiči
Jan 13, 2023
Kdaj je potrebno zamenjati rokavice za enkratno uporabo?

Kdaj je potrebno zamenjati rokavice za enkratno uporabo?

Tudi najtrpežnejše medicinske rokavice na svetu niso namenjene nošenju za nedoločen čas. Rokavice za enkratno uporabo lahko v veliki meri zaščitijo vaše roke, vendar so še vedno rokavice za enkratno uporabo in jih je potrebno zamenjati.

Vodiči
Jan 9, 2023
Profesionalna kuharica z modrimi nitril rokavicami pripravlja jed

Izbira pravih rokavic za delo z živili!

Zaposleni v živilsko-predelovalni industriji in gostinstvu redno uporabljajo rokavice za enkratno uporabo za preprečevanje širjenja mikrobov in kontaminacije. Toda mnogi se ne zavedajo, da so nekatere vrste rokavic za enkratno uporabo bolj primerne za njihovo vrsto dela kot druge.

Vodiči
Jan 4, 2023
Frizer s črnimi rokavicami iz nitrila

Izbira pravih rokavic za frizerje in brivce!

Delo frizerja je sestavljeno iz natančnega ravnanja z lasmi njihove stranke, česar posledica je dobra frizura. To pomeni, da morajo biti pri svojem delu spretni in se morajo hkrati izogibati nepotrebnemu vlečenju las med striženjem, umivanjem in barvanjem, kar predstavlja glavni pomislek pri odločanju o nošenju rokavic.

Vodiči
Dec 29, 2022
0
  0
  Košarica
  Košarica je trenutno praznaNazaj v trgovino
   Calculate Shipping
   Unovčite kupon
   Razpoložljivi kuponi
   enovice Get 10% off Kupon za 10% popust pri prijavi na e-novice.
   novastran Get 15% off Kupon za naročnike E-novic
   popust5 Get 5% off 5% popust v zahvalo za ocenitev izdelka.
   Nerazpoložljivi kuponi
   ecolabel20 Get 20% off Popust za naročnike e-novic pri nakupu ekoloških čistil.