SPOZNAJTE BLAGOVNO ZNAMKO KIMBERLY CLARK!

PREDSTAVITEV PROIZVAJALCA KIMBERLY-CLARK

Kimberly-Clark je eno izmed najbolj prepoznavnih globalnih podjetij, specializirano za izdelke iz papirja, osebno nego in higieno. Ustanovljeno je bilo leta 1872 in od takrat postavljalo temelje v industriji s svojimi inovacijami in kakovostnimi izdelki. Skozi več kot stoletje delovanja je blagovna znamka postala sinonim za zaupanje, kakovost in trajnost.

Njihova paleta izdelkov obsega vse od plenic, menstrualnih izdelkov, do papirnatih brisač, toaletnega papirja in profesionalnih higienskih rešitev. Kimberly-Clark je zaslužen za nekatere izmed najbolj ikoničnih blagovnih znamk na trgu, kot so Kleenex, Huggies in Scott, med drugim.

Poleg zavezanosti kakovosti in inovacijam, je Kimberly-Clark močno osredotočen tudi na trajnost. V svojih proizvodnih procesih si prizadevajo za zmanjšanje vpliva na okolje, pri čemer uporabljajo trajnostne vire in tehnologije za recikliranje. Podjetje je prav tako znano po svoji družbeni odgovornosti, kjer s številnimi globalnimi in lokalnimi projekti podpirajo skupnosti, v katerih delujejo.