Čistilni servisi

Čistilni servisi se redno soočajo z izzivom omejevanja stroškov, da bi ohranili konkurenčni položaj. Stranke iščejo visokokakovostne storitve po dostopnih cenah, zaradi česar je pomembno učinkovito upravljanje delovnih procesov. Z našo široko ponudbo izdelkov in storitev vam omogočamo izboljšanje kakovosti vaših storitev, hkrati pa povečujemo produktivnost in zadovoljstvo vaših zaposlenih, medtem ko zmanjšujemo vaše operativne stroške.

Boljša kakovost čiščenja

Čiščenje je ena najpogostejših zunanjih storitev podjetij. Kljub temu statistični podatki kažejo, da povprečni čistilni servis zaradi slabe kakovosti storitev čiščenja vsako leto izgubi do 55 % celotne baze strank. Ob tem nove stranke privlačijo predvsem konkurenčne cene in visoka raven storitev. Zato je zagotavljanje visoke in dosledne kakovosti storitev čiščenja bistveno za povečanje zadovoljstva strank in uspeha čistilnega servisa.

Ohranjanje ali izboljševanje kakovosti čiščenja je velik izziv, zlasti kadar želite izboljšati delovno učinkovitost. Če ste se v preteklosti osredotočali na izboljšanje kakovosti in zadovoljstva strank, se je vaša učinkovitost zmanjšala ali obratno, če ste se preveč trudili racionalizirati delovni urnik in vire, je bila ogrožena kakovost vaše storitve. Danes vam lahko ob uporabi sodobnih tehnologij čiščenja in inovacij pomagamo doseči oboje – izboljšati kakovost storitev, zadovoljstvo strank ter povečati učinkovitost.

Večja produktivnost zaposlenih

Največji strošek čistilnega servisa je delovna sila. Zato je zagotavljanje ustrezne produktivnosti vsakega člana pomembno bolj kot kdaj koli prej. Kar 80 % delovnega časa čistilnega osebja obsega čiščenje talnih površin. Ob uporabi tehnologij, ki so danes na voljo – npr. strojev za čiščenje, lahko posamezna oseba očisti do 9-krat več talnih površin kot pri uporabi tradicionalnih metod oz. za čiščenje porabi 9-krat manj časa, kar znatno poveča njeno produktivnost.

Z izbiro ustreznih izdelkov, tehnologij ter doslednim izvajanjem najboljših postopkov in procesov lahko povečate raven produktivnosti vaših zaposlenih.

Višje zadovoljstvo zaposlenih

Izguba baze strank pa pogosto ni edina težava čistilnih servisov. Visoka je tudi fluktuacija zaposlenih – po nekaterih podatkih je ta v panogi čiščenja kar 200%. Ker večina čistilnih podjetij ponuja podobno plačilo, zaposleni običajno odidejo zaradi drugih razlogov in ne zaradi denarja. Iskanje načinov, kako zaposlene zadržati dlje, lahko vašemu podjetju zagotovi prednost z zagotavljanjem doslednejše ravni storitev. Ustrezna izobraževanja in usposabljanja bistveno vplivajo na povečevanje samozavesti, motiviranosti in zadovoljstva vaših zaposlenih, kar jih pomaga ohraniti v podjetju tudi v prihodnje.

Nižji stroški ter večja trajnost

Čistilni servisi so pogosto pod pritiskom nadzorovanja stroškov, da bi ostali konkurenčni. Velik del stroškov predstavlja sanitarni potrošni material – čistila, pripomočki in papirna galanterija. Prav pri nakupu čistil in pripomočkov za čiščenje osebje, ki skrbi za nabavo, pogosto naredi napako iskanja “najcenejših” izdelkov, ki so sicer ob prvem nakupu res poceni, vendar se hitro izkažejo za najdražje. Z nakupom visokokoncentriranih čistil Hollu lahko znižate stroške z nekaj evrov na plastenko na zgolj nekaj centov, kar pri visoki porabi, kot je ta pri čistilnih servisih, pomeni tudi več tisoč evrov prihrankov mesečno! Ob tem pa ste zaradi prihranitve odpadne embalaže veliko bolj prijazni do okolja. Podrobnejšo analizo najdete tukaj.

Velik korak k trajnosti je tudi nakup profesionalnih pripomočkov za čiščenje, ki so narejeni iz kakovostnejših in trpežnejših materialov v primerjavi z običajnimi pripomočki, kar pomeni, da vam bodo ob vsakdanji uporabi služili leta. Njihova inovativna zasnova prihrani čas, poveča produktivnost ter prispeva k dolgoročnemu zdravju čistilnega osebja.

Prednosti sodelovanja z nami

V podjetju Karan & Delfin smo neprestano zavezani podpori našim strankam, pri čemer se osredotočamo na reševanje njihovih higienskih izzivov. Naše delo vključuje dvigovanje ravni higiene, optimizacijo stroškov, zmanjšanje porabe sanitarnega potrošnega materiala ter spodbujanje trajnostnih praks.

Z več kot 25-letnimi izkušnjami sodelovanja s čistilnimi servisi različnih velikosti smo razvili bogato znanje in strokovnost, ki nam omogočata ponujanje prilagojenih in učinkovitih rešitev. Naše predano delo in strokovno znanje zagotavljata visoko kakovost storitev in zadovoljstvo strank.

VAS ZANIMA SODELOVANJE? IZPOLNITE OBRAZEC

Privoljenje*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Blagovne znamke

Blagovne znamke