Izberi kategorijo

Brezplačna poštnina nad 70 €!

Sanitec

Predstavitev proizvajalca

Podjetje Italchimica je bilo ustanovljeno leta 2003, čeprav njeni začetki segajo v leto 1975. Skozi raziskave, inovacije in hitro prodornostjo na trg je v zelo kratkem času postalo mednarodno priznano. 

Leta 2006 je še utrdilo svoj položaj s priključitvijo podjetja Professional Detergents INDIA S.p.a. katero proizvaja profesionalna čistilna sredstva že vse od leta 1932. Danes se Italchimica ponaša z nazivom enega vodilnih Italijanskih proizvajalcev detergentov in kozmetike. Podjetje je skozi svoje poslovanje, blagovne znamke ter dovzetostjo do inovacij razširilo svojo prisotnost na tujih trgih, tako da je trenutno prisotno že v 50 državah po svetu.

Poslanstvo podjetja je razvoj in proizvodnja detergentov in kozmetike, ki izboljšujejo kakovost življenja. Njihova vizija je doseganje odlične kakovosti in s tem zagotavljanje svojim porabnikom strokovnost in zanesljivost.

Vrednote za katere se zavzema podjetje so: Profesionalnost, kakovost in odgovornost.

O stremenju h kakovosti pričajo tudi pridobljeni certifikati : ISO 9001:2008 | ISO14001 | ISO14385 | ISO 18001.

Podjetje se zaveda pomena zaščite okolja ter je v ta namen ustvarila liniji  »Green Power« za profesionalne izdelke ter »Green Life« za izdelke namenjene široki potrošnji, da bi dodali svoj korak k zmanjševanju vpliva na okolje s proizvodi, ki so v skladu z CAM regulatornimi predpisi.

Uporabljajo tudi EU Ecolabel znak (Uredba ES št. 66/2010), ki priznava le najboljše izdelke, ki so prijaznejši za okolje vendar še vedno nudijo odlično delovanje.

Blagovne znamke podjetja

Sanitec: Ustanovljena leta 2001 še pred uradnim nastankom podjetja Italchimica. Sanitec je vrhunska linija izdelkov za čiščenje in detergentov za profesionalno uporabo.

Dual Power: je linija profesionalnih čistilnih sredstev namenjena domači uporabi. Izdelki te blagovne znamke so na voljo v maloprodaji.

Dermomed: zagotavlja vrhunske izdelke za osebno nego v praktičniih in elegantnih pakiranjih.

Matrix: je blagovna znamka, ki zagotavlja kakovostne proizvode po primerni ceni.

BAKTERIO: je linija detergentov, ki združuje močno razkužilo ter čistilo.

DOMINA: Ustanovljena leta 2012 z namenom, da bi izbrani skupini trgovcev na drobno omogočila trženje in prodajo visoko kakovostne blagovne znamke.

3

Izdelki Sanitec

Ostali izdelki Sanitec

Celotno linijo izdelkov Sanitec najdete tukaj!

Ostale blagovne znamke

0
  0
  Košarica
  Košarica je trenutno praznaNazaj v trgovino
   Calculate Shipping
   Unovčite kupon
   Razpoložljivi kuponi
   enovice Get 10% off Kupon za 10% popust pri prijavi na e-novice.
   novastran Get 15% off Kupon za naročnike E-novic
   popust5 Get 5% off 5% popust v zahvalo za ocenitev izdelka.
   Nerazpoložljivi kuponi
   ecolabel20 Get 20% off Popust za naročnike e-novic pri nakupu ekoloških čistil.