PRILAGODITE SI HOTELSKI VOZIČEK!

PRILAGODITE SI HOTELSKI VOZIČEK

STE VEDELI? Večina hotelskih vozičkov in vozičkov za čiščenje priznanega italijanskega proizvajalca pripomočkov TTS je modularnih, kar pomeni, da jih je mogoče povsem prilagoditi vašim potrebam.

Zaupajte nam vaše želje, mi pa vam bomo sestavili voziček prilagojen vam!

VAŠ LOGOTIP NA VOZIČKU

Želite izpostaviti vašo blagovno znamko, oglas ali si zgolj polepšati voziček? S hotelskimi vozički MagicArt linije TTS to lahko!

Pri naročilu hotelskega vozička MagicArt vam nudimo tisk in polepitev vašega logotipa, oglasa ali katere druge grafike. Krepite prepoznavnost vaše blagovne znamke zgolj ob vsaki uporabi vozička!

Oglejte si različne možnosti tukaj!

V našem podjetju nudimo hotelske vozičke najvišje kakovosti priznane italijanske blagovne znamke TTS.


POGOSTA VPRAŠANJA

Kaj so hotelski vozički?

Hotelski vozički so mobilni vozički, namenjeni prevozu predmetov, kot so prtljaga, posteljnina, sredstva in pripomočki za čiščenje, hrana, hotelirstvu.

Katere so vrste hotelskih vozičkov?

Običajne vrste vključujejo vozičke za prtljago, vozičke za čiščenje, vozičke za perilo ter servirne vozičke za hrano in pijačo.

Kakšne so prednosti hotelskih vozičkov?

Izboljšajo učinkovitost, izboljšajo izkušnjo gostov in racionalizirajo hotelsko poslovanje.

Iz katerih materialov so izdelani hotelski vozički?

Hotelski vozički so narejeni iz materialov kot je nerjaveče jeklo, aluminij, plastika. Hotelski vozički TTS so narejeni tudi iz reciklirane plastike.

Kako izbrati pravi hotelski voziček?

Pri izbiri ustreznega vozička upoštevajte dejavnike, kot so namen, velikost, zmogljivost, oblika in proračun.

Ali je mogoče hotelske vozičke prilagoditi?

Da, številni proizvajalci, kot je TTS, ponujajo vozičke po meri z nastavljivimi policami, predali in celo možnostjo tiskanja lastne grafične podobe. Slednja je na voljo zgolj za vozičke linij Magic in MagicArt.

Ali lahko hotelski vozički izboljšajo produktivnost osebja?

Hotelski vozički zagotavljajo učinkovit način prevoza predmetov ter pomagajo osebju pri hitrem in učinkovitem opravljanju nalog, kar izboljša produktivnost.