VODIČ: UPORABA INDUSTRIJSKIH BRISAČ

INDUSTRIJSKE BRISAČE

Industrijske brisače predstavljajo univerzalen izdelek, ki je nepogrešljiv v mnogih sektorjih, od avtomobilske industrije, proizvodnje do gastronomije. Brisače so učinkovite pri odstranjevanju trdovratnih madežev (npr. maščobe, barve, olja) kot tudi lažjih (prah, smeti). Uporabljajo se za brisanje, čiščenje, poliranje različnih površin ter brisanje rok po delu.

V današnjem industrijskem okolju sta higiena in čistoča bistveni. Da bi zagotovili učinkovito in priročno čiščenje na delovnem mestu, vam ponujamo paleto industrijskih brisač. Glavne prednosti industrijskih brisač so njihova trdnost, visoka vpojnost tekočin in dolžina navitja papirnatih brisač v roli. Narejene so iz celuloze, reciklaže ali mešanice obeh, kar zagotavlja kakovost in učinkovitost pri čiščenju. Nekatere industrijske brisače, kot npr. industrijske brisače ClassEur, nudijo možnost sredinskega izvleka. Razlikujejo se tudi v pridobljenih certifikatih (stik z živili, Ecolabel, FSC itd.), kar povečuje njihovo uporabnost v različnih sektorjih.

Industrijske brisače so zasnovane za različne uporabe, kot so sušenje rok, čiščenje razlitij tekočin, brisanje prahu, čiščenje površin/stekla in čiščenje orodja/opreme. Glede na sektor uporabe, kot so kuhinje, proizvodni obrati, živilsko-predelovalna industrija, avtomehanične delavnice in čistilni servisi, lahko izbirate med različnimi tipi industrijskih brisač, ki najbolj ustrezajo vašim potrebam čiščenja.

V naši ponudbi najdete kakovostne industrijske brisače priznane italijanske blagovne znamke ClassEur, ki zagotavljajo visoko učinkovitost in zadovoljstvo pri čiščenju. Lahko se uporabljajo tudi z odprtimi ali zaprtimi podajalniki industrijskih brisač, kar zmanjšuje porabo in količino odpadkov, ter zagotavlja čisto in higienično delovno okolje. Izberite industrijske role, ki bodo zadovoljile vaše zahteve in vam pomagale ohranjati čisto in urejeno delovno okolje.

UPORABA INDUSTRIJSKIH BRISAČ

  • Sušenje rok
  • Čiščenje razlitij tekočin
  • Brisanje prahu
  • Čiščenje površin/stekla
  • Čiščenje orodja/opreme

SEKTORJI UPORABE

  • Kuhinje
  • Proizvodni brati
  • Živilsko-predelovalna industrija
  • Avtomehanične delavnice
  • Čistilni servisi

Vrsta uporabe določa izbiro tipa industrijske brisače. Izberite brisače, ki najbolj ustrezajo vašim potrebam čiščenja.


POGOSTA VPRAŠANJA

Kaj so industrijske papirnate brisače?

Industrijske brisače so velike role papirnatih brisač, ki se uporabljajo v komercialnih in industrijskih okoljih, kot so tovarne, delavnice, kuhinje itd. Pogosto se uporabljajo z odprtimi ali zaprtimi podajalniki industrijskih brisač.

Za kaj se uporabljajo industrijske brisače?

Industrijske papirnater brisače v rolah se uporabljajo za čiščenje površin, brisanje orodja in opreme ali pa za čiščenje in sušenje rok.

Kakšne so prednosti uporabe industrijskih papirnatih brisač?

Industrijske brisače so cenovno ugodne, saj zagotavljajo veliko količino papirnatih brisač v eni roli. Prav tako zmanjšajo potrebo po pogostem polnjenju podajalnika.

Za katere sektorje je priporočljiva uporaba industrijskih brisač?

Uporaba industrijskih brisač je priporočljiva za gostinstvo, proizvodne obrate, avtomehanične delavnice, čistilne servise itd.

Katere so različne vrste industrijskih papirnatih brisač?

Obstaja več vrst industrijskih brisač, vključno z enoslojnimi in večslojnimi, recikliranimi in tistimi iz čiste celuloze, s sredinskim in zunanjim odvijanjem itd. Enoslojni papirnate industrijske brisače so pogosto tanjše in manj vpojne, medtem ko so večslojne role debelejše in bolj vpojne. Reciklirane industrijske brisače so narejene iz reciklaže, medtem ko so tradicionalne bele industrijske brisače narejene iz 100% celuloze. Nekatere industrijske brisače omogočajo zunanje ali sredinsko odvijanje.

Kakšne so standardne dimenzije rol industrijskih brisač?

Standardne dimenzije rol industrijskih papirnatih brisač se razlikujejo glede na proizvajalca. Vendar običajne mere role industrijskih brisač so 20 x 28 cm ter imajo 800 listov.

Ali se lahko industrijske brisače uporabljajo s podajalnikom?

Industrijske brisač se običajno uporabljajo s podajalnikom, ki uporabnikom omogoča, da uporabnik izvleče količino brisač, ki jo potrebuje. Podajalniki industrijskih brisač so na voljo v odprti al zaprti obliki, pogosto se jih montira na stene ali pa so samostoječi.

Ali so industrijske papirnatih brisač okolju prijazne?

Odvisno je od vrste industrijskih papirnatih brisač. Nekatere industrijske papirnate brisače so narejene iz recikliranih materialov, kar je bolj prijazno do okolja kot uporaba čistih vlaken iz celuloze.