PAPIRNATE MEDICINSKE ROLE

Kategorija papirnate medicinske role vključuje izbor izdelkov, ki so nujni za ohranjanje higiene in čistoče v medicinskih ustanovah, kozmetičnih salonih, SPA centrih in drugih prostorih, kjer so zahtevani posebni standardi čistoče. Papirnate medicinske role, papir za terapevtsko mizo ali medicinske rjuhe, zagotavljajo higiensko okolje tako za paciente kot za osebje. Uporabljajo se za prekrivanje bolnišničnih postelj, kozmetičnih stolov in terapevtskih miz.

Papirnate medicinske role ustvarjajo udobno in higiensko podlago, ki hkrati deluje kot zaščita pred kontaminacijo. Značilna je visoka absorpcijska sposobnost, ki jo zagotavlja mehka pulpa, ki takoj absorbira vlago in maščobo, s čimer zanesljivo izpolnjuje higienske standarde. Enostavnost uporabe in hitra zamenjava papirnatih medicinskih rol znatno olajšata ohranjanje čistoče in izpolnjevanje strogih sanitarnih zahtev, kar jih naredi idealne za uporabo v zdravstvenih ambulantah, na fizioterapevtskih mizah, v kozmetičnih salonih, tattoo studiih in podobno.

Izdelki so oblikovani tako, da so robustni in vzdržljivi, hkrati pa zagotavljajo udobje pacientom. Perforacije na določeni dolžini omogočajo enostavno trganje, nekatere pa so na voljo v individualnem zavitku za maksimalno raven higiene. V naši ponudbi najdete papirnate medicinske role priznanih blagovnih znamk papirnate galanterije ClassEur in Paloma, ki zagotavljajo kakovost in zanesljivost, ki je potrebna za zagotavljanje optimalnih higienskih pogojev.


POGOSTA VPRAŠANJA

Kaj so medicinske role?

Medicinske role ali medicinske rjuhe so zvitki papirja, ki se uporabljajo za prekrivanje miz za preglede in druge medicinske opreme v zdravstvenih ustanovah, kot so bolnišnice, klinike in zdravniške ordinacije, fizioterapevtse ambulante, uporabljajo pa se tudi v kozmetičnih salonih. Običajno so izdelane iz vpojnega materiala za enkratno uporabo in so namenjene zaščiti terapevtskih miz pred mikrobi, madeži in ostalo umazanijo.

Kakšne so prednosti uporabe medicinskih rol za terapevtske mize?

Medicinske rjuhe so pomemben del obvladovanja okužb v zdravstvenih ustanovah. So za enkratno uporabo in jih je mogoče enostavno zamenjati po vsakem pacientu, kar pomaga zmanjšati širjenje mikrobov in bakterij.

Ali so medicinske role na voljo v različnih velikostih?

Da, medicinske role za pregledne mize so na voljo v različnih širinah, dolžini navitja in perforacijah. Pomembno je, da izberete ustrezno velikost za vašo terapevtsko mizo.

Kako pogosto moram zamenjati medicinske rjuhe za terapevtsko mizo?

Odvisno je od uporabe in zahtevane ravni higiene. Na splošno je priporočljivo zamenjati papirnato brisačo po vsakem pacientu.