Izberi kategorijo

Brezplačna poštnina nad 70 €!

Izberi kategorijo

Rezervacija stroja za čiščenje

Izberite

Stroj za ribanje in šamponiranje

Stroj za pranje in šamponiranje je namenjen za temeljito čiščenje vseh vrst trdih tal (parket, naravni in umetni kamen, pvc) in šamponiranje tekstilnih talnih oblog. Uporablja se za večje površine. V kompletu s krtačo za pranje, krtačo za šamponiranje, nosilnim diskom in rezervoarjem.

61€* / dan

IPC Topper 515/41 Inox sesalnik

Zmogljiv sesalnik za suho in mokro sesanje s kvalitetnim Ametek-ovim By-Pass motorjem in priloženim priborom. Sesalnik je namenjen za profesionalno uporabo in omogoča tudi namestitev in priklop različne dodatne opreme, ki uporabniku olajša delo. Sesalnik je nameščen na trpežno in stabilno podnožje s kolesi. Zaradi optimalnega razmerja med prostornino rezervoarja, težo in dimenzijami, je idealen tudi za prenašanje med objekti in etažami.

48,8€* / dan

SOTECO JUNIOR 440 sesalnik

Kombinacija suhega sesanja in pobiranja tekočin. Večja sesalna moč z dvema ali tremi med sabo neodvisnimi sesalnimi motorji. Z robustnim inox rezervoarjem na vozičku z velikimi kolesi za enostaven transport. S tekstilnim filtrom in možnostjo uporabe vrečk za suho sesanje. Z uporabo hepa ali nylon filtra zagotavlja odlično filtracijo. Širok asortiman pribora omogoča uporabo za različne namene. Premer industrijskega pribora 40 mm za večji pretok zraka in sesanje večjih nečistoč.

54,90€* / dan

DEC SM2 čistilni stroj

Enostavna uporaba je glavna značilnost serije SM 2. Izjemno kompaktni in okretni eno kolutni stroj, idealen za uporabo v omejenih prostorih. Idealen za dolgotrajno uporabo zaradi ergonomskega ročaja in elektronske upravljalne konzole z jasno vidnim zaslonom. Enostaven za uporabo tudi pri neizkušenih uporabnikih.

73,2€* / dan

*Vse cene vsebujejo DDV.

0
  0
  Košarica
  Košarica je trenutno praznaNazaj v trgovino
   Calculate Shipping
   Unovčite kupon
   Razpoložljivi kuponi
   enovice Get 10% off Kupon za 10% popust pri prijavi na e-novice.
   popust5 Get 5% off 5% popust v zahvalo za ocenitev izdelka.
   Nerazpoložljivi kuponi
   cleanfixs10-3 Get 3% off 3% popust na seslanik za suho sesanje Cleanfix S10 SE
   ecolabel20 Get 20% off Popust za naročnike e-novic pri nakupu ekoloških čistil.
   novastran Get 15% off Kupon za naročnike E-novic
   potiskac5 Get 5% off Popust za potiskač vode in aluminjasti ročaj 5%.