Izberi kategorijo

Brezplačna poštnina nad 70 €!

Hitri testi Lepu Medical

Jan 20, 2022

POVZETEK:

Hitri testi za samotestiranje namenjeni odkrivanju antigenov SARS-CoV-2 iz sprednjega dela nosne votline. Test je namenjen za uporabo pri osebah, ki imajo simptome ali druge epidemiološke razloge za sum na okužbo s COVID-19.
Hitri antigenski testi za samotestiranje lepu medical

Hitri testi za samotestiranje namenjeni odkrivanju antigenov SARS-CoV-2 iz sprednjega dela nosne votline, ki si jih odvzamejo osebe same, starejše od 18 let, oziroma jih osebam, mlajšim od 18 let, odvzame odrasla oseba. Test je namenjen za uporabo pri osebah, ki imajo simptome ali druge epidemiološke razloge za sum na okužbo s COVID-19.

Polni naziv hitrega testa za samotestiranje je: SARS-CoV-2 Antigen Rapid Test Kits for Self-testing (Colloidal Gold Immunochromatography).

 

Prednosti hitrih testov Lepu Medical

 • Enostavni za uporabo
 • Rezultati že v 15 minutah
 • Visoka stopnja zanesljivosti rezultatov
 • Deluje tudi na različico Omikron
 • Ugodna cena

Navodilo za uporabo

1. Umijte in osušite si roke.
2. Odprite embalažo. Kartonček za testiranje položite na vodoravno površino. Odstranite zaščitni trak.

Navodilo za uporabo hitrih testov Lepu Medical

3. Vzemite paličico. Ne dotikajte se glave brisa (odebeljeni del paličice). Bris vzemite s sprednjega deka nosne votline, dokler ne začutite upora (približno 2-3 cm za odrasle) in nežno 5-krat zavrtite. Postopen ponovite še v drugi nosni votlini.
4. Skozi spodnji del vdolbinice B vstavite glavo brisa v vdolbinico A.

Navodilo za uporabo hitrih antigenskih testov Lepu Medical

5. V vdolbinico A dajte 6 kapljic raztopine za obdelavo vzorca. Nato bris v pufru zavrtite 2-krat v vsako smer.
6. Preklopite (zaprite) levo stran, obe strani popolnoma stisnite skupaj in začnite meriti čas.

Navodilo za uporabo hitrih antigenskih testov Lepu Medical

7. Počakajte da, se pojavi vijolično-rdeča črta (15-20 min).
8. Po testiranju vstavite kartonček za testiranje, bris in embalažo z raztopino za obdelavo vzorcev v zunanjo embalažo oz. zip vrečko ter jo tesno zaprite. Paličico lahko prelomite, da boste ustrezno zatesnili vrečko. Odvrzite jih v zabojnik za medicinske odpadke v skladu z lokalnimi zakoni in predpisi.

Navodilo za uporabo hitrih antigenskih testov Lepu Medical

Interpretiranje rezultatov

 • Pozitiven rezultat (+): Na kontrolni (C) in na testni (T) črti se pokažeta vijolično-rdeči progi. Spodnja črta je lahko zelo bleda. Vsaka vidna rožnata/vijolična črta pri črki T pomeni pozitiven rezultat.
 • Negativen rezultat (-): Vijolično-rdeča proga se pokaže le na kontrolni črti (C). Na testni črti (T) se vijolično-rdeča proga ne pojavi.
 • Neveljaven test: Če se na kontrolni črti (C) ne pojavi vijoličasto-rdeča proga oziroma če se na kontrolni črti (C) pojavi modra proga, postopek izvedbe ni bil pravilen ali pa je testni trak poškodovan. V tem primeru ponovno natančno preberite navodila za uporabo in ponovite testiranje z novim testnim trakom.

Navodilo za uporabo hitrih testov Lepu Medical

Video

Brezplačna sredstva

Za hitre antigenske teste lahko do 31.1.2022 prejmete sredstva proračuna Republike Slovenije, ki znašajo 92,5 evrov na delavca ali na osebo, ki na kakršni koli drugi pravni podlagi opravlja delo pri delodajalcu, in ki se mora samotestirati. Pomoč pripada podjetjem, samostojnim podjetnikom, zavodom, društvom, samozaposlenim. Več informacij najdete tukaj!

Povezani izdelki

Za nakup večjih količin testov, nas kontaktirajte za prilagojeno ponudbo!

 

Hitri antigenski testi lepu medical

Kategorije prispevkov

Arhiv prispevkov

Prejmite naše novosti!

Zagotavljamo vam, da bo vaša e-pošta uporabljena izključno za novosti, ki jih ponujamo.

Morda vas zanima tudi

brezplačni hitri testi za samotestiranje

Brezplačni hitri testi za podjetja!

Deseti paket ukrepov za preprečevanje širjenja okužb, omilitev, obvladovanje in odpravo posledic covida-19 (PKP 10) prinaša tudi sofinanciranje nabave hitrih testov za gospodarstvo!

Aktualno
Jan 10, 2022
pH lestvica čistila

Uporaba pH vrednosti pri čiščenju

Ste se kdaj vprašali "Zakaj s čistilom za steklo ne odstranim vodnega kamna?" ali pa ste uporabili čistilo, ki je na vaših površinah pustilo trajno poškodbo? Najverjetneje se za tem skriva pH vrednost.

Aktualno
Dec 15, 2021
Poceni čistila najcenejša čistilna sredstva

Najcenejša čistilna sredstva

Če bi vam povedali, da so poceni čistilna sredstva, ki jih uporabljate v resnici ena izmed dražjih, bi nam verjeli? Koncentrirana čistilna sredstva v zadnjem času pridobivajo na priljubljenosti in z dobrim razlogom.

Aktualno
Okt 13, 2021
Znanost neprijetneih vonjav

Znanost neprijetnih vonjav

Od vseh čutov je voh najpomembnejši za spoznavanje sveta okoli vas. Način, kako nekaj diši, ima lahko velik vpliv na vas: vaša čustva, vedenje, celo vaše potrošniške navade.

Aktualno
Avg 10, 2021
Certifikati ecolabel zmanjšan vpliv na okolje

Z Ecolabel do manjšega vpliva na okolje!

Oglaševalci pogosto uporabljajo trditve, kot so »okolju prijazno«, »trajnostno«, brez dodanih…«, ki naj bi potrošnike prepričale, da gre za okolju in zdravju prijazen izdelek. V tej poplavi sporočil, nam pri odločitvi pri nakupu lahko pomaga znak Ecolabel oz. Okoljska marjetica.

Aktualno
Jun 5, 2021
Prepoved uporabe plastike za enkratno uporabo

Prepoved plastike za enkratno uporabo!

Od 3.7.2021 bodo z direktivo (EU) 2019/904 tako prepovedani nekateri plastični izdelki. Cilji te direktive so preprečiti in zmanjšati vpliv nekaterih plastičnih proizvodov na okolje in na zdravje ljudi.

Aktualno
Maj 31, 2021
0
  0
  Košarica
  Košarica je trenutno praznaNazaj v trgovino
   Calculate Shipping
   Unovčite kupon
   Razpoložljivi kuponi
   enovice Get 10% off Kupon za 10% popust pri prijavi na e-novice.