Mila,Industrijska mila,Antibakterijska mila,....


Milo tekoče v kartuši 0,5L Tork

Tekoče milo v kartuši, primerno za umivanje rok in celega telesa, vključno z lasmi. Koži prijazno, PH med 5 do 6, modre barve. Milo ima visoko stopnjo gostote, kar zmanjšuje porabo. Je dermatološko testirano, primerno je za Tork milnike.


Pakiranje: 8/1

Milo tekoče v kartuši 1L Tork

Tekoče milo v kartuši, primerno za umivanje rok in celega telesa, vključno z lasmi. Koži prijazno, PH med 5 in 6 ,modre barve. Milo ima visoko stopnjo gostote, kar zmanjšuje porabo. Je dermatološko testirano, primerno je za Tork milnike.


Pakiranje: 6/1

Milo antibakterijsko v kartuši 1L Tork

 Tekoče, visokokvalitetno antibakterijsko milo, ki je negovalno za kožo, hkrati pa učinkovito deluje proti bakterijami. Je neparfumirano ter biološko razgradljivo.


Pakiranje: 6/1

Losjon Seraman Medical

Nežen losjon za umivanje in nego kože. Ohranja naravni kislinski zaščitni plašč kože. Še posebej je primeren pri pogostem umivanju, prhanju in kopanju, saj uravnava pH vrednost kože in preprečuje njeno izsušitev. Je dermatološko testirano in ne povzroča alergij. Tudi pri pogosti ...Dezinfekcijsko sredstvo Skinman soft N

Skinman soft, sredstvo za dezinfekcijo rok, ki učinkovito razkužuje ter obenem ščiti in neguje kožo. Primerno je za delo v bolnišnicah, ambulantah ter socialnih zavodih ter pri zdravljenju in zdravstveni negi na domu. Koža ga dobro prenaša, saj tudi ob pogosti uporabi koži ne škoduje ...Tekoče milo Akval

Temeljito čisti kožo in ohranja njeno naravno pH vrednost. Vsebuje hidratantne in emolijentne snovi, katere koži dajejo vlažnost in mehkobo.


Pakiranje: 1000ml

Tekoče milo Roza delfin

Tekoče milo za pogosto umivanje rok.Vsebnost formule z PH neutro sestavinami zagotavlja čistost in higijeno rok ter ohranja kožo.


Pakiranje: 5/1

Tekoče milo Katrin - pink pearl

Namenjeno je za milnike Ultimatic/Cormatic. Je nežno in učinkovito tekoče milo s >>pearl<< sredstvom za boljši učinek. Milo je prijetnega nevsiljivea vonja rožnate barve. Je dermatološko testirano in se uporablja nerazredčeno iz milnika.


Pakiranje: 1000ml

Industrijski gel za umivanje rok

Čistilni gel z mikro zrnci za odstranjevanje trdovratne industrijske nečistoče. Mikro zrnca učinkovito odstranijo: maščobo, olje, lepilo, rjo, katran, črnilo, ... Posebno primeren je za uporabo v avtomobilskih delavnicah, mehanski industriji in gradbeništvu. Kože ne uničuje, temve ...


Pakiranje: 5/1

Milo penilo Lotus

Milo penilo Lotus je milo ki je namenjeno za milnik penilnik Lotus in se ob doziranju vpeni in tako zagotavlja ekonomično porabo.